Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Ketron

Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri

Alati tema Display Modes
Star 25.04.2012, 17:50   #11
karlovac29
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 29.12.2011
Mjesto: Duga Resa
Downloads: 324
Uploads: 0
Rekao HVALA: 79
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa1xpro elite, Roland EXR E2
karlovac29 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Pozdrav...evo da i ja dam svoje skromno mišljenje....mislim da je rasprava o tome koji je aranžer u rangu pa3, pa2, ketron ili bilo koji u tom cjenovnom rangu bespotrebna, a to koji je bubanj bolji a koji lošiji neće čut ni bar 95% članova na forumu,a kud neki gost na svadbi ili u nekoj kafani, ja imam pa1xpro i kolega mi je stavio jedan ritam sa svim semplovanim drum kitom i stvarno zvuči super,znači da se sve može sredit samo treba truda i vremena.Jedan nedostatak klavijature u odnosu na drugu je samo u RAM memoriji (govorim o profesionalnim aranžerima od 1500 Eura na više) i to je to....a inače imam i casio ctk 5000, i dođe od starog neki prijatelj jedan dan do nas i sjedne za taj casio, kažem ja, hoću palit korga, ali kaže ovaj, ma nemoj, nema potrebe,nema zvučnike treba palit monitor..bla,bla...i nije mi dao nego kaže, daj upali taj casio, i kad je počeo svirat, mene je bilo sram opće reći da se bavim muzikom, svirao čovjek i narodnjake, klasiku na pianu, koju god stvar od Olivera,gibonnija na klaviru, strava!!!! a radi se samo o casiu od cca 1500 kn,...želim reći da jako malo ovisi dali je to ketron, korg ili bilo šta drugo...najveću zaslugu ima čovijek koji radi sa klavijaturom ili ti SVIRA! I važnu ulogu ima i pojedinac osobna šta mu više leži, meni bolje leže plavuše, a susjedu crnke ....Pozdrav!
karlovac29 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 01:32

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije
Loading...