Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Ketron

Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 27.04.2012, 15:42   #1
zeljko
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
zeljko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Tyros 2 i gerag koliko ste puta do sada rekli da necete vise komentarisati i da idete vjezbati,a svaki put se pojavite i ponovo iz pocetka pocinjete da odgovarate na svaki post?Hajd sto odgovorite nije problem,ali se osjeti da iz tih postova zelite samo da se raspravljate s kolegom Tranzitom a ni sami ne znate sta hocete tacno da kazete,vec hocete da napravite covjeka da nista ne zna,samo vam nece to poci za rukom ja mislim...tranzit je veliki zalogaj za vasJa vam savjetujem da prvo malo vise uvjezbate kao sto i sami rekoste,pa se onda javite drugu tranzitu...Pozz
zeljko je offline   Reply With Quote
Star 27.04.2012, 16:36   #2
rocco
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 07.01.2010
Downloads: 664
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
rocco ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

ako se ne prica o operativnoscu,ceni i koja kako je sredjena,audya zvuci ozbiljnije nego svi korgovi,vrlo je dobra i za studiski rad,cuo sam klavijaturu kod jednog decka u studio,jednostavno ubija.Sto se tice korga osim za takozvano tezgarenje ne mozes je za nista drugo upotrebiti,sklopis jedva set ili 2, sve ritmove gaze sa tim setom i cuti tamo gde si....sve u svemu kad saberes i oduzmes izadje na kraju da je korg skuplji nego audya,to je moje misljenje...inace sviram PA800
rocco je offline   Reply With Quote
Star 27.04.2012, 18:33   #3
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od rocco Pokaži Post
cuo sam klavijaturu kod jednog decka u studio,jednostavno ubija.
Koga... kako... ?

Citat:
Sto se tice korga osim za takozvano tezgarenje ne mozes je za nista drugo upotrebiti
A za sta se to Audyja moze jos upotrijebiti sto taj Korg ne moze ?

Citat:
cuti tamo gde si....
Ovo si vrlo dobro napisao.
tranzit je offline   Reply With Quote
Star 27.04.2012, 19:48   #4
rocco
Drugar foruma

Standard

dali je ovo site gde svako moze da napise svoje misljenje?e sad,ima ovde dosta samouverenih pametnjakovica sto jedva cekaju da neko napise nesto suprotno od ono sto oni misle....necu da imenujem nikoga....inace imam svoje studio punih 10 godina i samo sam izneo svoja iskustva i nista vise....
Star 27.04.2012, 19:59   #5
tranzit
Banovan!

Standard

Ama ti si samo iznio da se tebi Audyja svidjela na prvi pogled jer si je "cuo kod jednog decka u studio" i nista vise. To je vrlo slabo i kratkotrajno iskustvo i bez da si bilo kako argumentovao, tvrdis da je Audyja bolja od Korgovih aranzera. Nisi se potrudio cak ni da bar ovlas procitas sta je do sada pisano u ovoj temi, a pisano je dosta. Taj tvoj post nikome nece pomoci da eventualno donese odluku o kupovini Audyje ili ne.
Star 27.04.2012, 20:19   #6
rocco
Drugar foruma

Standard

malo opsirnije,audya ima dosta fabricki sredjenih boja zlata vrednih za studio, sto i brdo vst instrumenata ne mogu tako da prozvuce,znaci sami fabricki soundovi ne traze mnogo procesiranja a zvuce vrlo siroko i mocno,dok kod korgovih aranzera nije takav slucaj,90% zvukova nisu uopste fabricki sredjeni,frekvencije joj nisu uopste uravnotezeni i kad se uzme u obzir da sami sampler u korgu nije bas za pohvalu,audya je svakako vredniji.....to sam hteo da kazem
Sledeći član vam se zahvalio rocco za ovaj koristan post:
tyros 2 (28.04.2012)
Star 27.04.2012, 20:40   #7
tranzit
Banovan!

Standard

Ne bih bas rekao da je 90% fabrickih sounda kod PA3X frekventno neuravnotezeno, to je neozbiljna tvrdnja koja je totalno netacna a jos neozbiljnija da je Audyja sa svojih jadnih 320MB ROM sample contenta bolja od "brda VST instrumenata". Imas li na umu da bolji VST instrumenti baziraju na contentima i do stotinak GBa pa kod nekih, na primjer, samo jedna crash cinela zauzima vise sample contenta nego cjelokupni ROM Audyje. Necemo ni pominjati ogromnu razliku u kvalitetu efekata u korist softver instrumenata. Ubjedljivo najneozbiljnija je ipak tvrdnja, da Audyja ima dosta fabricki sredjenih sounda "zlata vrijednih za studio". Audyja i studio to nikako ne ide skupa, to ne samo da je neozbiljno nego je i smijesno.
Odgovor

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 07:01

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije