|
|
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
@gerag - tako se to radi, jedino ovako ima smisla bilo što komentirati. Nakon preslušanih snimaka ostajem pri svom mišljenju kao i prije kada sam komentirao prvi demo koji si postavio. I što se tiče sounda, ali isto tako i "preskakanja".
Slažem se s Milan$-ovim mišljenjem da je sound drugačiji i ja ne bih rekao da je različit, nego da je bolji. Naravno, to je moj ukus i nemam ništa protiv onih koji se sa mnom ne slažu. I da budem potpuno precizan, ne radi se "drastično boljem soundu koji je par stepenica iznad konkurencije" kao što se ovdje govorilo. Radi se o malom pomaku u soundu i meni se on sviđa. Ali i u ovim snimkama se čuje onaj problem "kašljucanja". Poslušaj demo 7/8 - 0,25 ili još gore na bit - 0,6. To je ono što sam čuo "na prvu" i što je vrlo primjetno, nisam se trudio previše analizirati. Da ne postoji niti jedan drugi problem sa Audyom, ovaj koji pominjem je dovoljan razlog da ga ja ne bih kupio. Ali to je opet samo moj stav. Moj komentar na demo snimke se odnosi samo na Audyu, nikako na usporedbu s Korgom. Mislim da nije korektno na ovaj način uspoređivati klavijature. Očigledno je da su svi korišteni stylovi maximalno prilagođeni Audyi i da su samo "ubačeni" u Korga. Uostalom, svi znamo da Korg može zvučati mnogo ozbiljnije nego što to pokazuje tvoj snimak. Da netko od poznavaoca Korga (a ovdje ih na forumu svakako ne nedostaje) malo uredi ove stylove onda bi usporedba imala barem nekakvog smisla. Ovako ..... I još jedna stvar zbog koje ovakva usporedba nije korektna. Nivo i gustoća audio zapisa jasno pokazuje da je način snimanja drugačiji kod Audye i Korga. Jasno je to vidljivo na slici (demo 7/8) koji postavljam ali i na ostalim snimcima koje si postavio. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | milepsr (28.04.2012) |
Favoriti |
|
|