|
|
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#13 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Gerag, slažemo se u mnogo čemu. Čak nam je i iskustvo u muzici približno, naravno da u tih 30-tak ne računam onaj "nauk" koji je predgodio nastupu na bini.
Zato se nemoj vrijeđati kada ne dijelim isto mišljenje s tobom. Niti mislim da je netko crna ovca jer zastupa svoj stav. Poštujem ga bez obzira koliko je on različit od moga. Ali taj stav ne može biti "REALNO MISLJENJE", kako sam navodiš. To je samo tvoje viđenje stvari. A sad pređimo na drugu riječ koju si uzviknuo, "LIVE". Držim i dalje da je pouzdanost i stabilnost prva i osnovna karakteristika instrumenta s kojim se nastupa. Pogotovo za nas OMB. Na sreću, nikada nisam imao "nezgodu" da se klavijatura zbrejka, stane, zaštuca ili ne dao Bog, ugasi na nastupu. Ali imam vrlo dobre prijatelje koji su imali to neugodno iskustvo. Ja ga jednostavno ne želim iskusiti i pod svaku cijenu ga pokušavam izbjeći. Zato Audya ili bilo koji nasljednik ove firme neće doći u moje dvorište. Isto pravilo vrijedi za razne Lionstrack-ove, Open labs Neko-ove, ili razno-razna neprovjerena soft rješenja. Za mene po tom pitanju nema komprimisa. I na kraju ću još dodati, "DEFINITIVNO" odustajem od ove teme. P.S. Razmišljam već neko vrijeme o tome da otvorim jednu temu s ovim nazivom- "Svi nedostaci i manjkavosti Tyrosa4". Ovo nije šala, baš ozbiljno razmišljam o tome. Promijenjeno od casper (28.04.2012 u 13:03 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|