Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Ketron

Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri

Alati tema Display Modes
Star 29.04.2012, 11:22   #11
tyros 2
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 16.12.2007
Mjesto: ......
Downloads: 40
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: ketron i kurzwaill
Interesi: tezga
tyros 2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
tyros 2 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Tranzit sve to sto si napisao ja sam citao pre kupovine klavijature i bio sam upoznat sa tim opcijam i svim tako reci kako ih Vi nazivate manama sve to kad se procita izgleda tako ja sam licno bio na prvoj prezentaciji i korga pa3 i tyrosa 4 u Frangfurtu ketron sam tad zaobisao u velikom krugu, ali posto sam imao godinu dana fore da cackam i gledam sve tri te klavijature (inace sam svirao na tyros 2 ) plus moja ja sam posle toga temeljno uzeo korg pa3 iz radnje mjesec dana svirao naravno u kuci na razglas i na monitore sve je bilo exstra
mislio sam da konacno to je to sto se tice kupovine onda sam odlucio da uzmem tyros 4 da probam pa sam i to na isti sistem odradio medjutim tyros mi je bolje radio fabrika me je odusevila super artikulacija mega voise u stilovima radi stvarno bolje od korga .Posle odredjenog vremena nisam imao love da kupim ni korga ni yamahu jer sam imao vandredne troskove a u medjuvremenu na tyrosu mi se pojavi linija na ekranu pa nakon mjesec jos malo vise pa onda sam morao da ga vezem eksterno na mali monitor i onda krlaganja nosenje kablova i stvarno sam se tad razocarao u yamahu (ali politika firme tj. ekonomija da ti proda robu koju ces morat nakon izvesnog vremena popravljati sa skupim dijelovima plus sto svake godine izadje novi model sinta) tu sam yamahu postavio u 2 plan kupovine posle toga sam naleteo na klip o ketronu i poceo sam se interesovati za taj sint koliko se sjecam u budvi sa Zeljkom Sasic je radio neki lik sa masterkom i ketronov modul je imao gore a neki Mirko je svirao bas na motifu i bubnjar i tad sam se sjetio boja kako u dobro izlazile i zvucale kod njega nije to bilo 50 boja razlicitih bilo je 10 ali to je to klavir je razvaljivao i malo po malo naletim na ketrona! Uzeo sam tu spravu prvo da probam kada sam cuo nisam vjerovao usima svojim da to tako zvuci mozete da pogledate na fb grupa muzicari muzicari Miljan Ivanovic Cuo sam jednom u diskoteci studiou Nisu jednog lika sa ketronom. prvo sam trazio da vidim gde je bubnjar, a kada sam shvatio da je to aranzer, morao sam da se popnem da vidim sta je. uzivo ovo cudoviste zvuci stvarno nerealno.
април 21 у 6:33по подне · Не свиђа ми се · 1 ovako je isto bilo i kod mene pa samo posle doneo korga pa 3 i ketrona zajedno uporedjivao i tad sam odlucio da uzmem ketrona sto sam i uradio ! Sinoc sam dosao sa svirke i sad ovo dok pisem stvarno mi je drago sto sam sinos imao taj sint posto sam mijenjao bend bas 2 klavijature bubanj gitara i gazda mi dosao posle svirke i kaze *koliko vas ima na pozornici muzicara * ja sam puko da se smejem zajedno sa pjevacom i pjevacicom na koima izraz lica posle sinosnje svirke je izgledao ovako ljudi mislim da nemamo potrebe vise komentarisati o nekim stvarima ima i korg svoje mane ima i yamaha kao i ketron pa nisu valjda ljudi tj. inzinjeri tolike ^BUDALE ^ da nam daju sve u jednom firma bi propala istog trenutka! Ovom pricom ne zelim nikog da vredjam ili kudi ili kritikuje samo kazem da mi je drago sto konacno zvucim drugacije bolje kvalitetnije za svoje uho mislim sad ako je moje uho vjerodostojno to da cuje . heheheheheh necu pisat koju diplomu imam ! pozzzz
tyros 2 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 07:42

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije