|
![]() |
#11 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kristofer Kolumbo je mogao da otkrije Ameriku samo zbog toga sto je
BIO NEOŽENJEN! Da je Kristofer Kolumbo imao suprugu, bilo bi sledeće: ... - A zašto moraš da ideš baš ti? - A što ne pošalju nekog drugog? pa nisi ti jedini - bez tebe se ne može? - Jesi li ti lud ili glup? - Zar ne vidiš da te iskorišćavaju? - Ne znaš ni moju familiju a ideš da otkriješ novi svijet! - Šta kriješ? Ne znaš ni gde ideš! Kakva okrugla Zemlja? - A šta, samo će muškarci putovati? Ma nemoj? - A što ne mogu i ja ako si ti šef?.... mene nikada ne vodiš na putovanja! - Nesretniče, ne znaš više šta bi izmislio samo da nisi kući. - Ako izađeš na ta vrata ja se iste sekunde vraćam mami ! Bestidniče! - Sve si isplanirao, lopove! Ti si se to davno dogovorio sa tim kurvama Indijankama - Ti misliš da sam ja s pala s kruške? - Šta kažeš? I kraljica će prodati svoj nakit da bi ti putovao? Šta ti misliš da sam ja glupača. Šta ima između tebe i te babe? - Ne možeš da ideš i gotovo! - Ništa se neće desiti ako svijet i dalje bude ravan ko ploča. - Nemoj sad tu da mi se oblačiš jer NE IDEŠ!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|