|
|
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Ja ne znam ništa ja sam samo pošao da odnesem tetki lek
![]() Nadam se da će tema ponovo krenuti pravim putem..... nego kolega @gerag iz svega do sad napisanog, nisam nigde pročitao, koliko dugo treba ketronu od momenta pritiska na ON taster do momenta kad klavijatura postaje "operativna" tj. spremna za svirku? Ako je negde već napisano izvinjavam se unapred moguće da sam napravio previd.... ali rasplinusmo se.... i još nešto, u kom sve formatu klavijatura prepoznaje loopove te za koje kažete da ih "vuče" direktno sa hdd-a u ritam? Da li je u pitanju klasičan wave ili neki specifičan format? I koliko je editabilna što se tiče prepravke ritmova na licu mesta, ako znate kako je na korgu (isto je od pa1x do pa3) voleo bi da čujem neko upoređenje da li je potrebno manje ili više klikova da se npr u sred tezge zameni neki instrument i to snimi u ritam? edit: @gerag da li i dalje svirate u onom lepom restorančiću kod parka ako budem dolazio ponovo do Vranja da svratim da malo pažljivije poslušam klavijaturu? Prošlog puta sam više obraćao pažnju na ženski svet nisam ni video da neko svira uživo nit čuo šta se svira ![]()
Promijenjeno od nikadvisekorg (07.05.2012 u 01:10 sati) |
||
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|