|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.11.2008
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Tamburasi, tamburasi
svirajte mi malo zbog nje svake noci lutam zbog nje pijem stalno Ref. 2x Cigani, tiho, tiho svirajte dusu mi, moju jadnu smirite Tamburasi, tamburasi ime joj je Mira ne svirajte pesmu njenu sto u srce dira Ref. 2x Tamburasi, tamburasi nju jedino volim zbog nje moja dusa vene kako da prebolim Ref. 2x |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.01.2012
Downloads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 16 puta u 14 Postova
Instrumenti: Gitara
Interesi: Gitara, sport...
![]() |
![]()
Dm-----------------------------Gm--A--
Tamburasi, tamburasi, svirajte mi maaalo, C------------------------C7----------------F-- zbog nje svake noci lutam, zbog nje pijem stalno, C-------------------------Gm-----------E7--A-- zbog nje svake noći lutam, zbog nje pijem staalno. REF: Dm-------------C--G7--C Cigani, tiho, tiho sviraaajte, Gm-----------B----C--Gm--A-- dusu mi, moju jadnu smiiriiiiiiiite.... (2x) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 05.03.2011
Downloads: 121
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 37 puta u 27 Postova
![]() |
![]()
Dm
Tamburasi, tamburasi Dm C Bb A svirajte mi ma..lo C C7 zbog nje svake noci lutam F zbog nje pijem stalno C C7 zbog nje svake noći lutam Bb Gm E7 A zbog nje pijem stalno Dm G7 C Cigani, tiho, tiho svirajte Bb A Gm A 2×REF.. dusu mi, moju jadnu smiri..te Tamburasi, tamburasi ime joj je Mira ne svirajte pesmu njenu sto u srce dira Ref. 2x Tamburasi, tamburasi nju jedino volim zbog nje moja dusa vene kako da prebolim Ref. 2x Promijenjeno od gitar (26.01.2014 u 17:07 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|