Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Mikrofoni

Mikrofoni Mesto za one koji vole da pevaju ;)

Alati tema Display Modes
Star 05.06.2012, 12:20   #36
splendid
Ovaj baš voli da kuca

Registrovan/a dana: 26.09.2008
Mjesto: Novi Sad
Godina: 46
Downloads: 41
Uploads: 0
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 58 puta u 56 Postova
Instrumenti: Korg pa4, Guerrini superior 2
Interesi: Auto - moto - karting sport i još jedno brdo stvari..... :)
splendid befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Malo da se i ja uključim u temu a razlog je zamena mikrofona. Dugo već koristim EV n/d967 koji mi dobro odrađuje posao, pogotovo ako mi je grlo malo umorno od prethodnih svirki ali mi se generalno nešto ne sviđa kako oboji glas. Koristio sam običnu 58-cu, 58 jubilarnu za 40 godina i E835 što predstavlja neku golf klasu mikrofona, korektno su radili ali ipak je to golf
Sada mi već treba mi jedan ozbiljniji mic i da samo njega koristim jer me jako umori kad na jednoj svirci zbog nečega koristim EV a na sledećoj SM...jednostavno treba mi sat-dva da se naviknem na promenu...nešto poput beta 87....
Razlog zašto do sada nisam kupio neki ozbiljniji mic je taj što su mi ovi završavali posao, naročito EV, i što se kad god se desi svirka gde sve zvuči onako kako treba - uvek se na toj svirci nađe neko ko bi malo eto da peva pa bi i onaj drugi što sedi pored njega i tako a šta mi vredi da dajem novce za mic jer kad mi ga upljuvanog vrate dođe mi da mu ga poklonim
Uglavnom....kupiću jedan beringer za 10-20e i taj će da dobiju za pevanje i to ako budem raspoložen da im dam dok ovaj na kojem ja pevam odavno već ne dajem nikome uz objašnjenje da celu noć pevam i da je već mokar i vlažan od mojih usta pa sad dam malo nekom drugom da ga i on da ne kažem namokri pa mi vrati da opet ja malo...pa bolje odmah da se izljubimo u usta pa da smo mirni......a, između ostalog, već sam par puta kupovao drugi mic jer ga ispuste i tako....znači definitivno nema davanja mic-a osim kolegama koje poznajem ili eventualno nekom normalnom čoveku....

Da li vredi uzimati 87-cu ili možda nešto drugo iz takve klase...???...neke preporuke...???
Dodato:
Da...i da li je neko koristio betu87a i betu87c..kakva je razlika između njih....

Pozdrav.

Promijenjeno od splendid (05.06.2012 u 12:25 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
splendid je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 02:49

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije