|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Tema je svakako izgubila smisao istog momenta kada je pomenut pa800.
@sale_band Ne vidim da Vas je iko omalovažio ili na bilo koji način provocirao, ali sam svakako od Vas video dosta neprimerenog ponašanja. To što se branite da je to samo Vaše lično mišljenje ne drži vodu, jer na ovoj temi tom Vašem ličnom mišljenu nije ni najmanje mesto! Moje lično mišljenje je da je bolje imati posebno imati auto i kombi za instrumente, ali ako je neko pitao koji karavan da kupi, da u njemu vozi instrumente, a da mu služi i kao putničko vozilo, onda ću mu odgovoriti koji karavan da kupi, a ne koji kombi i putnički auto! Zato, za ubuduće, držite se teme i neće biti problema! Ovaj put set ih od starta sami izazvali, i plus dodavali ulje na vatru!
#2 | |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]() Citat:
Ovo posle toga je lancana reakcija na, nazovi, provokaciju ili omalovazavanje. |
|
![]() |
![]() |
#3 | ||||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]() Citat:
Citat:
i oni koji stvarno hoće da prodaju. Po svemu sudeći ti što si pomenuo koji neće da ih prodaju ispod te cene, spadaju u prvu kategoriju. Kriza je prijatelju, prodaješ (ako hoćeš da prodaš) kad ima kupac a ne kad ti hoćeš. Ne razumem likove koji stave oglas i ti im nudiš da se dogovarate oko cene, a oni kao nije mi hitno da je prodam, te samo sin vežbao za školu.... a još gori su oni koji napišu DOGOVOR i traže npr 1200 i pozovem ih a oni kažu mogu da spustim samo 10e ![]() Kad je veća ponuda, cenu određuje ona ko ima pare, a da je nestašica klavijatura ko kad smo bili pod sankcijama, cenu bi određivao prodavac.... sad određuje cenu onaj ko ima šuške.
Promijenjeno od nikadvisekorg (26.06.2012 u 15:12 sati) |
||||
![]() |
![]() |
#4 |
6. sekretar SKOJa
![]() |
![]()
Nemam vise volje da se dopisujem, zaista... Uzivaj!
|
![]() |
![]() |
#5 |
6. sekretar SKOJa
![]() |
![]()
Apsolutno, to je upravo ono o cemu i govorim a ne o "jahtama od 20 hiljada" i tome kako je za mene "sica" popraviti klavijaturu i kako "nikad nisam probao drugi model" itd...
Takav tvoj nastup sam zapazio na vise tema, pa cak i na drugim forumima, ali to nije sad vazno. Ja sam se drzao svog stava pri kojem i dalje ostajem, a tebi zelim sve najbolje i da te dugo sluzi pa1x ! Jednostavno, ne razumemo se. |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje