|
![]() |
#31 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Hvala sefe
![]() ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (03.06.2012 u 07:07 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Naravoucenije ti je iz svega toga, ne instaliraj odmah novi update dok se ne pokaze koliko ih se s'ebalo. Cekaj da se drugi opeku pa da izidje update na update a ti onda hvataj za mlaku ringlu.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.02.2004
Downloads: 2047
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
I kod mene poceli problemi
- prvi je to da semplove zvuce kao rastimani - Max EQ - - Vokalizer - drugi glas cas radi cas ne radi. Neznam sta da radim, neka neko objasni ako je resio neki problem. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.08.2009
Downloads: 1509
Uploads: 12
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 17 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
Pokusaj da nadjes na korgovom sajtu njegov osnovni operativni sistem i resurse. Slicna stvar se desila kod kolege ali na pa800 nije htjelo da ucita i morali smo skinuti sa sajta prvi operativni sistem koji je postavio sve na svoje mjesto i nije vise pokazivalo gresku u load opciji, pa tek onda ucitati resurse pa noviji operativni. Ovo ti pricam iz licnog iskustva. Znam da je pa3x malo drugacija ali ucitavanje os ide na isti nacin.Vrijedi pokusati
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.02.2006
Downloads: 713
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Klavijatura konacno stigla,,,u pitanju nije bio hard drive nego "circuit board connection", to mi je samo receno u servisu,,,znam sta to bukvalno znaci, ali o sustini problema nemam veze...eto ako ce nekome pomoci...konacno i nova baterija stigla, tako da se iskreno nadam da vise nece biti problema.Za sad sve radi ok,jos i taj novi OS da stigne, i nadati se najboljem.Sta je uzrok kvaru bio,ne znam, ali znam da je klavijatura cudno radila nakon sto sam izvadio bateriju, i zamijenio usb stick. Vise nista ne diram, i nadam se da sam prvi i poslednji sa ovim problemom.Sretno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 23.04.2010
Mjesto: Prigrevica
Downloads: 507
Uploads: 1
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 28 puta u 25 Postova
Instrumenti: Pa3X 76 i Korg Triton Le
![]() |
![]()
Gde si zamenuo bateriju?u servisu su ti to odradili?
I da se i ja pozalim malo.....neznam kod vas kakva je situacija,ali meni se cuje zujanje na zvucnicima i na L i R ulazu......nije do kablova promenuo sam ih bar deset.....nije ni to da je ulaz na kljavi otisao jer nemoguce da krce i jedan i drugi od prvog dana.....sinoc je na svirci to bas doslo do izrazaja......nisam jos pokusao sa nekim UPS-om da e varira napon....ima li jos neko ove simptome? Sent from my Desire HD using Tapatalk 2 Promijenjeno od zoric (17.06.2012 u 01:42 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|