|
![]() |
#21 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.04.2008
Mjesto: Valjevo
Downloads: 569
Uploads: 7
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Pa3x
![]() |
![]()
totalno moderno,odlicno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 23.04.2010
Mjesto: Prigrevica
Downloads: 507
Uploads: 1
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 28 puta u 25 Postova
Instrumenti: Pa3X 76 i Korg Triton Le
![]() |
![]()
Mene zanima ovaj riff na pocetku.....da li se radi o loop-u u uvodu ili ti je ovo riff sa klavijature?svaka cast za pa2x,bolje nisam cuo!
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.11.2006
Downloads: 134
Uploads: 6
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Hvala svima!
![]() Za "zoricd" - taj uvod su u stvari 2 gitare,jedna elektricna,i jedna akusticna...Snimljeni su tako da 4 takta (taj uvod) sviraju jedan akord,pa ih ja menjam kada pritisnem intro.(to je u stvari onaj Guitar mod koji se podesava)....tako da prakticno kada stisnem intro,moram menjati akorde i svirati bells u desnoj ruci,pa u trenutku kada se zavrsava intro promeniti na strings,ili gitaru....nadam se da sam pojasnio ![]() Dodato: Evo nesto skoro sto sam uradio ![]() Adil - Od usana do stopala Promijenjeno od dtracy (28.06.2012 u 18:47 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.06.2012
Mjesto: Doboj
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: korg i30,korg pa50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Extra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 23.04.2010
Mjesto: Prigrevica
Downloads: 507
Uploads: 1
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 28 puta u 25 Postova
Instrumenti: Pa3X 76 i Korg Triton Le
![]() |
![]()
Naravno razumem sta govoris za uvod riffa......to su takozvani power chord akordi.....koji je riff sample u pitanju?zvuci mi kao DMX Riff,ispravi me.....
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
dtracy@,da se razumemo,nemam ja nista protiv namenskih ritmova,i ja ih koristim!!!Pa zato i postoje,ali mi nije jasno kako mozete
ti a i svi ostali koji to rade,da uzmu bilo koji tudji namenski ritam konvertuju, malo "doteraju"(kao ja ne znam kako se to radi) i evo ga ljudi pogledajete i pocujte,a razlika je samo u tome na kom se instrumentu izvodi.To mu dodje kao da pustiz fajl! Da li je to to? Pa gledaj te ovo ,pa gledaj to ono. Ako si ti sam seo za "korga',"otkucao" sve od A do Z na tim ritmovima, a znas ti dobro kako to ide,onda se ja tebi duboko izvinjavam i skidam ti kapu i glasam za teba,a ako nisi,onda je komentar suvisan. Ovo se ne odnosi na tebe i nemoj ovo shvatilti licno,vec na sve one koji uzmu i davnloduju namenski ritam,i po mogucnostima koje im pruzaju vlastiti instrumenti doteraju i izadju ovde i ocekuju lovorov venac. E,pa da nije malo mnogo!! Poslusaj malo demo sekcije pa ces videti da 60 procenata ritmova si isti u biti. Pa jel' moguce da svi jednako radimo i razmisljamo!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Za "VUNIMRAV-a" = Svaki ritam koji si cuo u mojoj demo sekciji je kucan od A do Z(kao sto ti kazes)!Za jedan ritam mi je potrebno mnogo vremena,nekada i po 2 dana,ali zato i zvuce tako kako zvuce.Mnogo vremena potrosim na miksu (panorame,efekti,stelovanje efekata....itd)...Bubanj sa korga pa2xpro ne koristim uopste,posto po mom misljenju zvuci kao da udaras u kante,a ne u bubanj.(ali to je samo moje misljenje).Ne secem midi filove,posto to zvuci previse robotski,i previse je tacno...nekada namerno i ostavim nesto nekvantizovano da bi zvucalo prirodnije....svaku frazu sam sam odsvirao...kick,dobos i cinele nikada ne sviraju istim velocitijem...Izbegavam da koristim iste setove bubnjeva,i uvek gledam da samplujem nesto novo..i tako dalje,da ne duzim....Sve u svemu,pokusavam da dobijem SVOJ sound...moje ritmove ne mozes naci nigde,jer svoje ne dajem,a tudje ne uzimam.I mislim da bi svako trebao da ima svoj sound...I da bi svi trebalo malo vise paznje da posvete poboljsanju samoj produkciji svojih klavijatura,a ne da otaljavaju.Ove klavijature mogu mnogo,samo ako se ljudi malo potrude.....samo vreme i strpljenje,i sve ce doci!POz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
pozdravljam tvoj rad i trud i cenim to ali ipak naglasi kad je namenski a kad nije posto recimo onaj snimak gde sviras neki narodnjak tek tu mogu da cujem tvoj muzicki kvalitet i da li si talenrovan manje ili vise.
![]() |
#29 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Ispred svakog namenskog ritma postavim izvodjaca pesme,i naslov same pesme.Prema tome se moze zakljuciti da li je namenski style,ili univerzalni.Mislio sam da je to dovoljno jasno
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Bas je super sve zvuci perfektno...Mene ne zanima kako ko svira i dali je namenski ritam ili sve odsvirano iz prve,ako neko tako moze da radi i da ga narod rado slusa onda bih to trebalo da bude to..Treba znati dobro i matricu odradit i kvalitet snimka..nije nito lako..Tako da po meni ovo je odlicno..Svaka cast hajde druze snimi nesto i sa pjevacom ako moze bas bih volio cuti kako ce da bude...Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|