|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.01.2011
Downloads: 1
Uploads: 1
Rekao HVALA: 9
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Kad svaki dan izblijedi
jednom srcu si nalicje na suzama ne stedi nek se tuge udave Sve sto imam malo vrijedi evo prosle su godine a ovaj zivot bjedni nista nije bez tebe Ref. Dodji i kad pomislis da kasno je jer menjao se svjet, ali bez mene predugo mi gorak osmeh prkosi kradem vazduh ulici Dodji i kad pomislis da kasno je jer zaborav na tebe ruku ne dize uzalud smo lutali ko sludjeni a jedno drugom sudjeni Sve rijeci noc odnese nekom cija si potreba dok moje misli besne ko te ljubi jedina Pa zar si morala bas tako valjda i mladost uci se a sve si mogla lako jer ja jos uvjek volim te |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.03.2008
Downloads: 204
Uploads: 0
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 83 puta u 74 Postova
![]() |
![]()
Gm-------------Eb----
Kad svaki dan izblijedi Eb------F---------Gm- jednom srcu si nalicje Gm------------Eb--- na suzama ne stedi Eb-----F--------Gm nek se tuge udave Gm-------------------Eb--- Sve sto imam malo vrijedi Eb--F----------Gm-- evo prosle su godine Gm----------Eb---- a ovaj zivot bjedni Eb----F-------Gm nista nije bez tebe Ref. Gm---------------------Eb(9)---- Dodji i kad pomislis da kasno je Eb(9)-F--------------------Gm------ jer __menjao se svjet, ali bez mene Gm------------------------Ebmaj7 predugo mi gorak osmeh prkosi F-----------------Gm kradem vazduh ulici Gm---------------------Eb(9)---- Dodji i kad pomislis da kasno je Eb(9)---F----------------------Gm jer ____zaborav na tebe ruku ne dize Gm------------------Ebmaj7 uzalud smo lutali ko sludjeni F--------------------Gm a jedno drugom sudjeni Am---------------F--- Sve rijeci noc odnese F-------G-----------Am nekom cija si potreba Am--------------F--- dok moje misli besne F-----G-------Am ko te ljubi jedina Am--------------------F-- Pa zar si morala bas tako F------G-------------Am valjda i mladost uci se Am-------------F--- a sve si mogla lako F---------G-----------Am jer ja jos uvjek volim te Drugi put refren ide iz Am umesto Gm. Znaci Am-F-G. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|