|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
@negovan mozes da je mazis i pazis koliko god hoces nema to veze sa tim vec kakva te dopadne.
Jedno je sigurno,a to je da Korg nema modela koji nije imao neki softverski problem i uvek to resavaju onako usput kako ko koji problem prijavi. Dodato: Zalosn je to sto das tolike pare za recimo Pa3x i onda uz njega jos dobijes glavobolju. ![]() Promijenjeno od sinisa (21.08.2012 u 18:29 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Mi se izgleda ne razumemo uopste. Ja ne kazem da mi se ne svidja klavijatura nego naprotiv ja stvarno puno volim KORG-ove aranzere (imao sam skoro sve od pa80 nadalje sem pa1x). Otvorio sam temu i postavio sliku da ako bili ko zna zbog cega se pojavilo to da znam ako treba da bilo kako da postapim. Mislim da je forum ovde da si pomazemo ali kako sto vidim svi iskaze samo svoje zadovoljstvo ili nezadovoljstvo prema klavijaturama. Necu da odugovlacim hvala onima sto su odgovorili precizno u vezi pitanje. Pozdrav
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 24.10.2008
Mjesto: Varaždin
Downloads: 97
Uploads: 3
Rekao HVALA: 28
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg pa3x
![]() |
![]()
Ja neznam za sve ove vaše pa3x kljave kako se to greške javljaju. Evo nezna, dal to ima kakve veze, ja sam svoga kupio o ovlaštenom dučanu u Zagrebu i na pločici mi piše made in Italy ! Dal ima da se proizvode i negdje drugdje ( MADE IN CHINA ), pa se vama kvare ali meni radi do sad savršeno, bez ikakve greške a sad ga imam oko 6 mjeseci .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Kako se javljaju??? PA sigurno ne lupaju cekicem u klavijaturu...
![]()
![]() |
Favoriti |
|
|