|
![]() |
#13 | |||||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]() Citat:
![]() džaba i tih 2 godine garancije kad ti klavijatura pola vremena umesto na poslu sedi u servisu kao meni. Ja sam imao tu nesreću da nisam imao garanciju, pa sam platio školu 400e. S tim što sam 3 puta slao na popravku i išao tako da su još dodatnih 100-150e otišla, što u uzimanju moje, to u nalaženju i vraćanju instrumenta da "odradim" tezgu dok mi se ne popravi klavijatura. Ja koliko znam Siniša je u pravu za cenu, i dalje je 250 evra plus ostali troškovi, i nema garancije ako je sami ugradite, dodajte na to troškove servisa, pod uslovom da vam nisu i memorije stradale, a uglavnom se i to dešava..... jer su i one "kvalitetne". Da ove informacije nisu proverene, niko od nas ovo ne bi smeo da piše na forumu, i nije meni cilj da neko ne kupi pa800 samo zato što će da ima "bolju" klavijaturu od mene, već da se ne za*ebe kao ja i plati školu debelo. Ajde da i taj novac od popravke ostaje ovde, nego sve ide u Narodnu Republiku Kinu (verovatno 30% njima i 70% gazdama negde po belom svetu za gorivo za jahte i pičice) Citat:
A od toliko pokvarenih pa800, i red bi bio da postoji neki primerak koji se nije kvario. Ja u mom okruženju poznajem 2 ponosna vlasnika pa800 koji nisu ništa popravljali. Od možda njih najmanje 20-tak. Citat:
Promijenjeno od nikadvisekorg (21.08.2012 u 20:53 sati) |
|||||
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|