|
|
Efekti Izmenite stari, mnoton, zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
'Ajd da budem malo konkretniji. Licno, preporucio bih ti Lexicon jer je hardverski za nijansu bolje opremljen (dva para stereo ulaza i isto toliko izlaza uz dodatni SPDIF), a suprotno jednom od gore napisanih postova, Hall i svi ostali ambijent efekti, su nesto topliji. Algoritmi za ove prostorne efekte poticu od najboljih Lexiconovih masina, a mislim da je suvisno pisati o njihovom ogromnom kvalitetu. Ni TC ne zaostaje ne znam koliko ali treba priznati da Lixicon sto se ovih efekata tice ima vodece mjesto u svijetu. I u studijskom radu ga mozes bezprijekorno integrisati u svoj DAW kao "hardware plugin" i editirati sve sto se na njemu editirati moze i to u real time. Ako prioritet stavljas na Hall onda je Lexicon bolji izbor. O Delayu nemoj da se brines to je i kod jednog i kod drugog potpuno istog kvaliteta. Delay nije nekakav posebno zahtjevan efekt a na Lexiconu imas i Tap tempo a i midi sinhronizaciju tako da moze bilo koji njegov Delay automatski sinhronizovati recimo, sa tempom aranzera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.04.2011
Downloads: 532
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 24 puta u 22 Postova
![]() |
![]() Citat:
Ovo nije plus u odnosu na Lexicon, samo navodim da su uredjaji iste klase i da je gore navedeno za LEX moguce uraditi i na T.C.-ju. Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|