|
![]() |
#1 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Evo kolege da upitam nekoga ko ima korg pa500 par informacija mi treba, posto se sada dvoumim sta da uradim...
prvo sam mislio da uzmem pa800, ali iskreno, posle citanja nekih clanova ovde koji su imali losa iskustva sa pa800 malo sam se cimnuo, da ne kazem odustao... Sada mi je izbor pao na pa500 i eventualno kasnije neku semplersku klavijaturu. Mislim da ce to biti mnogo sigurnija investicija, i da ne brinem da li ce mi riknuti ram, maticna itd itd... E sad, mene zanimaju neke stvarcice vezane za pa500 posto ga nikad nisam svirao, pa da se informisem... 1. Ovo sam postavio i ranije, ali sam dobio nejasan odgovor: da li se na pa500 terce prave bez midi kabla, i da li mogu da se transponuju terce? 2. kakva je iskoristljivost ove klavijature u pogledu boja sa yamahe dx, interesuje me konkretno da li mogu da se naprave boje slicne wow, i hard brass? za ove ostale zujalice znam da mogu... 3. da li je songbook isti kao na pa800 i da li ocitava tekst? 4. sto se tice JuVe bubnja, znam da se na pa500 moze editovati bubanji praviti ustom rum kit, da li moze da se napravi drum kit koji je slican drumu emu sp12 koji je koristio juzni vetar? 5. koliko tacno user boja i ritmova moze stati u jedan set s tim da se ne brisu fabricke iz klavijature? eto, to je ono cega sam se trenutno setio, ako mi jos nesto padne na pamet pitacu, posto treba uskoro da pazarim nesto, pa hocu da budem nacisto... Pozdrav i hvala na odgovorima...
Favoriti |
|
|