|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#261 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Bogu hvala,evo i mene s prostorom. 10 kvadrata,al meni dosta...
Par sličica: |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.04.2012
Mjesto: Paracin
Downloads: 0
Uploads: 3
Rekao HVALA: 45
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg pa800 i Korg X5D
![]() |
![]()
Dobra stvar ovaj stalak za zid
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
@smuchac Kolega, mnogo mi se svidja Vas radni prostor, poceo sam da razmisljam da napravim nesto slicno, pa ako imate neke skice mogli biste da podelite :-D
Sent from my Telenor_OneTouch using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
@ bokikirg: Za stalak je fasovala jedna školska stolica tj. njezine noge jer mi je moj "X" stalak bio nepraktičan zbog širine njegovih nogu koje su mi klavijaturu maknule 20 i kusur cm od zida što mi je bilo nepraktični i ubijalo mi je prostor kojeg ionako nisam imao. Malo zavarivanja,bojanja i eto stalka.
![]() @ ЂолеПФК: Hvala kolega. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pa treba mi sto zakompjuter, ali mi se usput i posvidjala ideja oko ovakvog ,,stalka".Imate li mozda sliku bez klavijature?Molim Vas da mi ne persirate, jedan od najmladjih sam na forumu, neugodno mi je :-D
Sent from my Telenor_OneTouch using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.04.2012
Mjesto: Paracin
Downloads: 0
Uploads: 3
Rekao HVALA: 45
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg pa800 i Korg X5D
![]() |
![]()
@smuchac Odlicna ideja mnogo mi se svideo stalak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
E da, bas da nam za stalak das nacrte i detaljno objasnis kako si to uradio
![]() |
#268 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Ideja mi je sinula kada sam između ova dva stola stavio svoj X stalak koji je sam po sebi za ovu manjenu nepraktičan. Mislio sam se uzest novi a ovog "prilagoditi" ali odustao sam.
Dakle,4 komada kvadratnog profila poznatih kao noge školskih stolica starijih izdanja. Svaki komad dug je 40 cm (bar kod mene). Zavareni su jedan komad na drugi pod kutem većim od 90 stupnjeva da klavijatura ima nekakav nagib,opet ne velik da to ne izgleda bezveze i da bude nepraktično. Na nekih 25 cm od vrha vari se komad na komad s tim da smo stari i ja prethodno odmjerili gdje i pod kojim kutem treba da se vari. Prvi dio se našarafi u zid a drugi,dok još nije bio zavaren je služio da označimo mjesto gdje treba zavariti jedan dio za drugi. Ja sam držao klavijaturu savršeno ravno i pod nekim mojim izmišljenim kutem kako bih htio da stoji a stari je odozdo označio kako trebaju noge da stoje. Tako smo i zavarili i dobili praktički dva ista nosača. Oba sam obojao u crnu boju nakon toga. Na dio na kojem klavijatura leži sam ja stavio Raychem cijev jer mi je kao električaru dostupna i jako zgodna stvar. To je cijev koja na prvu izgleda kao plastika. Navuče se inače na kablove kada se rade spojnice,ali ovdje je odradila posao ko grom. Zagrije se plinskim plamenikom dok se ne stisne i čvrsto zalijepi uz profil. To sam napravio zato da klavijatura ne leži direktno na metalu i da se ne grebe. Nakon toga sam navario dvije metalne pločice na krajeve nosača da se klavijatura ima na što nasloniti nakon postavljanja,tj. da dva komada "koče" sam stroj da ne sklizne s nosača. Nagib nije tolik da bi skliznula,al svejedno... S unutarnje strane tih pločica još sam zalijepio one ljepljive vragove,ne znam ni ja kako se zovu šta se ljepe na noge stolica da ne grebu parket i sl. da se grebanje ne bi ni ovdje pojavilo. Svaki nosač kod mene drži po jedan vijak od 10mm. Mislio sam da je malo,al nije uopće jer se nosači naslanjaju na zid s donje strane što uvelike pomaže stabilnosti i čvrstoći. Nosači ne izgledaju lijepo niti su kao iz trgovine po izgledu,al na kraju krajeva ni ne vide se te neke "ružne" strane tako da sam u globalu prezadovoljan. Puno priče,al eto da vidite kako je sve nastalo. Evo i par slika ima s mobitela. Pozz i nadam se da sam dao nekome ideju da pokuša nešto ovako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Drugar foruma
|
![]()
evo i od mene nesto malo iz studija i prostorije za vjezbu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Bas fin studio imas sve sta ti treba koliko vidim..Mogli bih ja ti i kolega Kabi napraviti koji novi hit Z.K.STUDIOSOS-Balkan Prodiktion
![]() ![]() Promijenjeno od zeljko (21.09.2012 u 07:06 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|