|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
A ja odgovorno tvrdim da ni nemas pojma sta sve moze GW8 i kako moze da zvuci.Prodaj GW8 pod hitno sto jeftinije,usreci nekog ko ce znati da ga upotrebi i da se slatko nasvira na tom smecu od klavijature.
![]()
![]() |
#32 |
Odomaćeni član
|
![]()
Postovano sa mobilnog uređaja
Dodato: Na gw8 je moguce svirati. I odraditi gazu. Jaca je od mnogih. ALI odgovorno tvrdim da je PREMA T2 smece. Postovano sa mobilnog uređaja ...toliko o usporedbi a to je tema, zar ne? Promijenjeno od Alen P (27.09.2012 u 11:37 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
@Branoy
Postovanje kolega,ali nisi u pravu,GW8 ima apsolutno iste sve efekte kao i G1000 cak i "nesto"(citaj mnogo) vise,ima MFX sekciju efekata,raznih kompresora itd.Cak ima i onaj Master dvopojasni ekvilajzer.Sto se pak kvaliteta zvuka tice moze apsolutno identicno(stojim iza ovoga) da zvuci kao G serija klavijatura.To znam jer sam imao Roland RA800 izvesno vreme pored GW8.Ovo za broj ritmova je tako i nikako drugacije,dakle nije vezano za performanse linkovima kao kod G1000 pa da vuce ritmove direktno sa zipa.Roland GW8 ne moze da cita ritmove direktno sa USB flasha,pa cak i ucitavanje 100 ritmova traje dosta dugo-nekih par minuta,sreca sto se ne moraju ucitavati svaki put kad se pali klavijatura. p.s.Sustina je u tome sto ne mozes samo ubaciti isti ritam u obe i da ocekujes da to radi kako treba,jednostavno odgovarajuce boje kod GW8 nisu na istim mestima kao kod G1000.Problem(da tako kazem) predstavlja i ovo sto cu napisati kolegi pa procitaj ako te interesuje.Pozzz..... @Laser Kvalitetom zvuka GW8 se moze meriti sa Tyrosom 2 i ne samo sa njom nego sa mnogim klavijaturama vise klase.Vecina zvukova na GW8 ima (kako korisnici Yamahe kazu) vise Layera pa sama boja moze da zvuci drugacije sa razlicitom dinamikom.To su ako se ne varam Mega voices kod Tyrosa kojih ima samo 20-tak.Slobodno me ispravite ako gresim.Najveci problem koji sprecava GW8 da kompletno zvuci bolje od Tyrosa 2 je taj sto u arangerskom delu GW8 nema mogucnost da svakoj traci dodeli poseban efekat.Ima samo jedan Style MFX koji se moze dodeliti trakama po izboru. I pored svega ovde ne stoji dilema koja je klavijatura zvucno ili kompletno bolja,stoji samo pitanje da li si spreman da das toliko para za Tyros! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Odomaćeni član
|
![]()
Super. Gw8e je bolja, kupuj!
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
Ne pratis pazljivo forum,kolega se koliko ja vidim odlucio za Yamahu a ne za GW8
![]()
![]() |
#36 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
A to tvrdim i ja . A možemo otvoriti temu manje i veće svirke , da vidimo ima li razlike . ![]() Veći ili manji projekti i sl. Malo se ovdje zaoštrilo bez potrebe . A opet nije loše,neka se nešto dešava ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Paznja paznja drage kolege smirite se malo da nebih proradile banane okicene grozdjem
![]() ![]() ![]() Promijenjeno od zeljko (27.09.2012 u 13:05 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
@Branoy,koju boljku ima Tyros 2,volio bih znati?Imao sam ga prilično dugo(1 godinu,a kupio sam polovnog),a sad je kod mog drugara(oko 2 godine).Hajde molim te reci nam,voljeli bismo znati koja je boljka,da se pripazimo?!...Da ne budem off,već sam rekao svoje mišljenje i za GW 8,kojeg trenutno koristim.Pozdrav!
Promijenjeno od makso68 (27.09.2012 u 15:14 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
[quote=romario;225417]Generalno tyros2 i nema ozbiljnu manu .
Pa i mene zanima koja je boljka T2? Ja tyros imam nekoliko godina i sve pet . Ja Kad kažem "mane" mislim na njegov minimalizirani editing ,semplova ,ritmova ,ograničen broj tvn... Jest da se na računalu mogu napraviti čuda ,ali u samome sint je editiranje limitirano . Većina problema na yamahama ,korgu ,rolandu je ipak nepoznavanje same klavijature . Promijenjeno od romario (27.09.2012 u 15:38 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Odomaćeni član
|
![]()
Potpisujem post Romaria. Imam T2 od 2007. nikad ni greške. Prvi hdd...
Kad govoriš o editingu preko pc, ima besplatni program Tyros2 voice editor preko kojeg je moguće 8 tyrosovih soundova postaviti u layer i sačuvati ga kao tvn sample file. Zaista fenomenalna i stabilna sprava. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|