|
![]() |
#14 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
@Alen P
"Kako kroz svirku na perfomaci iz klavira skoknuti po trubu npr.? Pa, preko favorite tones... Aha, ali u njemu nije moguć edit..." Na GW8 osim Favorite tones imas i Favorite preformances,samo je potrebno da pre snimanja same preformanse odredis funkciju Lock tastera.Dakle podesi da se prilikom promene performanse ukoliko je taster lock ukljucen ne menja ritam i onda imas na raspolaganju deset editovanih boja u jednoj banci za brzo biranje.Banaka imas deset i mozes ih menjati dok ritam ide i dok sviras.Pametno je da "ispod" svake boje u performansama budu razliciti ritmovi pa onda mozes da iskljucis Lock,promenis ritam pa opet lock i opet imas na raspolaganju deset editovanih boja.Dakle samo je potrebno da pre promene ritma isklucis Lock i posle promene ukljucis. Verujem da si me pogresno razumeo kad sam poredio kvalitet zvuka ove dve klavijature,Tyros 2 nudi daleko vise nego GW8 i sigurno je generalno bolja te sam iz toga naveo da je apsurd porediti ove klavijature.Videces kada budes uradio ovo sto sam ti rekao o Preformansama da je i GW8 itekako upotrebljiva i vrlo,zvucno kvalitetna kljava. Naravno Performanse grupises prema svom repertoaru ili recimo zanru i slicnim kriterijumima tako da promenu banaka svedes na minimum. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|