|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Ja koliko znam ni jedna klavijatura ne dozvoljava da snimas vise traka od jednom, mora jedna po jedna... To je pod uslovom da sam te dobro razumeo...
Sent from S3
Sledeći član vam se zahvalio Vex za ovaj koristan post: | Emir82 (13.10.2012) |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Hvala na odgovoru Vex.
Evo uspjeo sam ono sto sam naumio. Nemogu da kazem zasto se dogodilo ali kad sam re-instalirao korg usb midi driver-e, sve je sad u redo 100%. To sto kazes, moze se 100%. Mogu se 16 traka sve od jednom da se snime. Po bas tom postupku ja i pre-pravljam style-ove, jos od kad sam imao pa2x. Ako namestis sve kanale u DAW midi in, kao sto u pa3x midi out, sve se snimi kao MIDI, u svakoj traki. I to sve od jednom snimis, mora da radi.
![]() |
#3 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
A kako onda to snimljeno vratis u klavijaturu??? To je ono sto je Vex hteo reci...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
Mnogo jednostavnije nego sto mislis.
Kada izbacim (export) citav style kao MIDI (SMF), pa ubacim u Cubase. Upalim Seqencer na PA3x, i povezem pa3x sa MIDI out, i namjestim svake kanale. Tj. Bass 09, Drum 10, Perc 11 itd... Sve (osim Guitar Mode) trake i varijacije sviraju kako bi svirale u Style Play mode-u. Onda podesavam, mjenjam dodajem sve kao MIDI na Cubase, i kad je sredjeno, exportujes kao Type 0 MIDI file, i onda importujes na pa3x u style record-u, i to ti je to. Vazno stvar je da markere podesis po pravom postupku, inace imaces problema. Neznam kako stojis sa engleskim ali sve ti je objasnjeno na strani 28/29 na advanced manual od pa3x.
![]() |
Favoriti |
|
|