|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Kao prvo, stavi OS 1.5, kao drugo, mnogo ti se dugo pali klavijatura sa samo 64mb semplova, to je zbog starog OS-a, verovatno... Kao trece rade efekti i na 1 i 2 OUT, ALI samo ako efekt tih traka koje saljes na 1-2 stavis na INSERT.
Sent from S3
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ne,klavijatura se pali za minut ,nego kad hocu da ucitam neki drugi set da preslusam,i ako je veci,npr. 100mb brzo ucita,za 5 minuta,dok pa800 ucitava novi set 20minuta velicine oko 60mb.E to me interesuje oko efekata,hteo bih da stavim na lower neki efekat,moze li to i kako posto vidim da na upp1,2,3 i loweru imaju samo master1,2,3 efekti.A kad udjem u efekte pa na FX B stranicu zatamljen mi je INSERT FX i pise DIS.Kako njega da aktiviram?
Dodato: Mogu li na lower,na koji bih stavio bas,da posaljem na izlaz 2 i da stavim efekat na njega?To bih uradio u sa upper 3 koji bih koristio za kontre. Promijenjeno od zsimonovic (20.10.2012 u 20:17 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Da bi taj efekat aktivirao, moraces da jedan drugi efekat, de-aktiviras. ( Stranica 126 Style Play operating mode manual)
A da saljes bilo sta na Out 1 ili 2, to morace da bude suho. Dakle nemoze se ni jedan efekat ubaciti na out 1 ili 2. Bar koliko ja znam. Ja ponekad BAS isto saljed na out 2. Ali efekte i EQ za njega podesavam na mixeti.
PA3X-61, CZ230S & E-MU Drumulator Trazim EMU Sp12 Promijenjeno od Emir82 (22.10.2012 u 07:05 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Desavalo mi se dva puta,kad sam pustio neki MP3 fajl koji traje sat ipo da posle nekog vremena,oko minuta,zaledi klavijatura.Sinoc sam nesto menjao oko styleplay-a,medie i globala i zaledila.Sinoc sam obrisao sve semplove iz klav. i ubacio goran bas multisempl,kompresovao sam ga pa sam posle toga ponovo importovao isti bas,poredio sam kompresovani i ne kompresovani i nisam uocio neki bitan gubitak u kvalitetu zvuka kad se kompresuje sempl.Mozda malcice postoji razlika ali stvarno neznatna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.05.2006
Godina: 46
Downloads: 112
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova