|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.03.2008
Downloads: 204
Uploads: 0
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 83 puta u 74 Postova
![]() |
![]()
@ petar84
Da li ti slusas ista drugo osim Ace? ![]() Dm--------------------------------- Bio sam taksista, bio sam fasista, Dm------------------------------ tvoj licni stilista i tvoj gitarista, Dm---------------------- sve sam, sve sam ti bio Dm------------------------------- najbolji ljubavnik, najbolji drug, C------------------------- a ti si htela sledeci krug, C---Dm----------------- sa drugim zasto bih krio Dm---------------------C---- I umesto da kod kuce nocas C------Dm-------------- patim, i sedim kao slan, Dm-------------------C----------- ja izlazim i oseca se kao zvezda, Dm------------- pravi superstar, Dm-----Gm7-------------------Bb mozak, ruke, noge, sve u akciji, Bb------------C----------------------A7--------- kad poludim, videće se mala ko je ko, u Srbiji REF. Dm--------------------Am Ako ti jos fali krevet moj, Am----------Bb--------- da te puste, ne brini se, Bb------C------------- javicu obezbedenju, Dm-------------------------Am stani mirno, sacekaj svoj broj, Am------------Bb----------C---Am jer muskarac ja sam, po ubedenju Ponovi iste akorde drugi put |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio kemolegende za ovaj koristan post: | petar84 (13.11.2012) |
Favoriti |
|
|