drug,klavijatura je malo starija,ali i pored toga vrhunski izbacuje semplove,bolje od od LE-a i TR-a...e sad mana joj je sto je stara

..ima problematicno napajanje,koje ume da zadaje muke,pa klavijaturaa cesto nece da radi,ako napon malo varira,tj. krce semplovi i puckaju,pa je zato uvek potreban korektor napona za nju..takodje ume da joj crkne,ne znam tacno kako se zove, "jedinica" za efekte,pa nemas apsolutno nikakve efekte za boje...ram moze makslimalno do 64 mb,i treba ti 4 komada od 16 mb,mislim da tako bese,a inace se dosta tesko nalaze,taj ram se koristio u prvim generacijama racunara,nesto tipa 486,386....HD ima ugradjen tako da bar oko toga ne moras da brines...po meni 350 e je jaka cena za njega,jer sad vec imas za 400 evra LE da kupis,koji kazem opet ne izbacuje semplove kao k2000,ali makar mozes da stavis kad god hoces neki novi sempl u njega relativno lako,ne treba citava procedura kao kod k2000,efekte ima bolje od k2000, i generalno osim tastera,nije pretranoi kvarljiva klajva,za razliku ok k2000,kog jednostavno gazi vreme,i veruj mi dosta tesko ces naci majstora za njega,ako uopste i nadjes,a jos teze delove...p-ram za njega je vec gotovo nemoguce naci,sluzi za prosirivanje memorije za mesta za pravljene boje,kako se secam...elem sve preko 250-300 e za nju je mnogo po meni,jes da je u odlicnom stanju i sve,ali je vrlo riskantna investicija..zaboravih da ti kazem da i ekran ume da crkne vrlo cesto,a naci ga za zamneiti je skoro nemoguca misija..tako da sta znam,razmisli pa vidi kako i sta...moja preporuka ti je zaobici ga,dodaj jos 50 evra,kupis LE,i nema tolikoi glavobolje,,,pozz