|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.08.2007
Downloads: 400
Uploads: 0
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Nije losa, ipak mislim da je pa80 bolji investment.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@unknownartist
![]() ![]() Zezas se ?! Sledeci put pazi kad pises, zbog tu jednu nulu koju si izostavio, narod ce ti se smejati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.08.2007
Downloads: 400
Uploads: 0
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Ajd izvinite ljudi promasio sam nulu :-). Mislio sam da kazem da je pa800 bolji investment - to je moje misljenje. Ako cu da ulozim 1300 -1500 na pa600, ako treba, pozajmio bi 500 i kupio polovan pa800. Pa 800 se pokazala kao odlicna klavijatura a za pa600 cemo tek vidjeti. E sad da je pa500 upitanju, uzeo bi PA80 preko njega u svako doba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
I mene je to zbunilo, zemljače, nego rekoh mlad sam, neiskusan pa nemam pravo da sudim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]() Citat:
nista ja tebe nisam razumeo.Od koga bi pozajmio 500 eura?polovan PA 800 kosta oko 1200 eura pa ne vidim sto bi bilo sta pozajmljivao ako ni vec kupio polovan PA 800.E sad pominjes PA 500 pa PA 80??? ![]() Toliko ti je post konfuzan da opet razmisljam da nesto od toga stavim u svoj potpis.
![]() |
![]() |
#7 | |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]() Citat:
Medjutim,kada se komentarisu konkretne stvari,onda to "svoje misljenje" ukoliko nije potkrijepljeno cinjenicama i konkretnim stvarima,postaje "subjektivno misljenje",a svako razmisljanje takvog tipa je onda i nerealno,i ne moze se uzimati bas za ozbiljno. Nemam namjeru pametovati,a pogotovo mi nije cilj ulaziti u neke polemike,ali nepobitna cinjenica je da je Korg PA800 "najkvarljiviji" proizvod za kojeg sam ja cuo i koga sam vidio.Ovo se u stvari ne moze demantovati,jer ko god je iole,pa makar i laicki informisan,zna da je tako. ![]() Svi Korgovi forumi su bili zatrpani temama na kojima je razmatrana problematika kvarova na ovoj klavijaturi. Svi servisi (sto ovlasteni,a sto i neovlasteni) su na opravkama imali najvise ovaj model. Mnogo ljudi koje ja znam,su dobili "cireve na zelucu" i bili na "pola ludi" zbog nje. ![]() Svako ko nije imao nikakav problem sa pomenutom klavijaturom,treba da je sretan i zadovoljan covjek,jer nije placao ni RAM-ove,ni ploce ni ostale stvari. Ti ljudi treba da kazu,da im se sint nije kvario kao drugima i da su oni licno zadovoljni,a ne govoriti da je to sigurna,nepokvarljiva,stabilna sprava....itd. Ima nesto sto se mnogim ljudima u zivotu desi,a to je: "Promasena investicija".....Rekao sam mnogim,sto u ovom slucaju ne mora znaciti. I da ne budem skroz van teme,posto je pratim,moram da kazem da se poprilicno trosite na stvari koje jos niste bukvalno ni culi kako treba,a ni imali u rukama. Mada u principu mi je simpaticno citati sve ove postove,jer tu vidim neku zelju za necim boljim a jeftinijim,kvalitetnijim a jeftinijim,ima nervoze....itd ![]() To je taj,sada cini mi se vec "famozni" model Korg PA600. Citam ja sve ove vase postove,i u stvari oni su skoro pa isti,kada se pojavi i najavi izlazak novog modela. Neka prodje malo vremena,pa da se cuje neki kvalitetan demo da se eventualno osluhne zvuk,vide mogucnosti i ostalo. Da,i nemojte trositi pare za Novu godinu,nego ih sakrijte negdje sami od sebe,ako je to na Balkanu uopste moguce.(mislim da nije) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76