Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 25.11.2012, 22:58   #11
Minicevac
Odomaćeni član

Minicevac's Avatar

Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
Minicevac befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od yamahapassion Pokaži Post
@mikimiki: jel bi mogao malo da snimis neku boju (narodnjacku), malo harmonika i zujalica sa portamentom, neku kontru itd... bas me zanima kako zvuci... Kazi mi kad ucitas set iz npr. pa 800 i izaberes neku boju(sempl) da li se cuje identicno kao na pa800 sa svim efektima itd, ili moras jos rucno da doradjujes? Da li bi mogao ucitati neki drum kit (npr. juve drum kit) pa snimiti ritam sa tim drumom, bas bih voleo da cujem kako to izlazi... Koliko sam shvatio klavijatura nema sempler vec sample player kao npr triton le... sve mozes ucitati, ali nemozes semplovati na samoj klavijaturi, sto meni nesto posebno ni ne treba pored toliko semplova odavde hehe... Hajde kad te ne bude mrzelo ucini mi to, cekam sa nestrpljenjem. Inace, ovo je moj favorit br.1 za sledecu (uskoro) kupovinu klavijature i mislim da je prva liga sto se tice odnosa cena/kvalitet.
Druze zvuk je isti kao i na pa800/pa2x pro tako da ako si cuo kako te dve klavijature rade onda to je to...I ja nestripljivo cekam da se pojavi kod nas

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 18:15

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije