|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1841 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
A to kajanje i zaljenje je samo najblaza forma svega onoga sto doticnog moze da zadesi i kao po pravilu (nazalost), skoro nikada ne ostaje samo na tome. Vrlo cesto su sasvim logicni nastavak, depresije, burn out, psihoze, paranoje i ostale teze prihicke poteskoce, sto se u aktuelnom vremenu sve cesce javlja kod ambicioznijih ljudi, koji ne poznaju pomenute granice. Reklo bi se tipicna bolest 21. vijeka koja sve vise uzima maha a cije lijecenje nije naivno a koja dolazi kao posljedica previsoko postavljenih ciljeva i svega onoga sto covjek prezivi u strijemljenju ka tim ciljevima, koje na kraju nikada ne dostigne prvenstveno radi prirodnih barijera. Zato bi savjet bio, ne mora se uvijek i po svku cijenu i u svemu biti najbolji, najbrzi, najtacniji i sve ostalo naj, naj...
Promijenjeno od tranzit (26.11.2012 u 00:38 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1842 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ma nek ide dok moze..Jedini savjet kao sto neki rekose ako se moze polako i sigurno,a ne srljat ko blentav za nekim velikim novcem koji ces poslije,a sto najgore mozda mlad nedaj boze ako se razbolis morat da placas zdravlje,kao sto to vecinom i biva na kraju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1843 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Ima istine u svemu tome, i to velike, ali u realnosti je dosta tesko... U realnosti treba biti pametan na vreme i zavrsavati skole i muzikom se baviti profesionalno (ili nekim drugim poslom) u pravom smislu te reci (profesor muzike i slicno) i ako neko ima volje, zelje i ljubavi-tezgariti iz cistog zadovoljstva... Onda nema zime... Ali mi obicni smrtnici, koji nismo mislili na vreme pa profesionalno tezgarimo, jedino nam ostaje da sto vise radimo (naravno, nikako nisam pristalica po svaku cenu i gaziti preko leseva), steknemo sto vise da bi recimo kasnije, kad vise iz nekog razloga ne budemo mogli da se bavimo muzikom tim tempom, imamo neku alternativu na kontu muzike za dalji zivot... Ja to tako gledam, ne vidim mnogo realnih opcija u celoj prici (mozda da se dobro udam, dobijem 7icu,bingo i slicne nemoguce misije :-D)... Desava mi se, kao ovih dana da sam morao da odem bolestan na svirku, ali ne iz razloga sto sam majmun i zelim da uzmem sve pare ovoga sveta, nego sto jednostavno ovde u mom kraju nisam mogao da nadjem zamenu...a kao za maler uvek se desi da treba zamena bas kad svi imaju posla i svi budu zauzeti... To su neki faktori i desavanja u ovom poslu koji su skroz drugaciji od klasicnih zanimanja, i verujem da je svakom ko iole profesionalno radi ovaj posao ovo sve jasno...da na primer ne mozete bilo koga poslati na zamenu, a jos gore, ne mozete nekome otkazati svirku u 10 ili 5 do 12...to su zayebane stvari...
Sent from S3
![]() |
#1844 |
Banovan!
![]() |
![]()
Vex upravu si sve sto kazes..slazem se..pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1845 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Jesi u pravu, nema sta, ima trenutaka kada nema izbora. Ja sam mislio na one trenutke kada ima izbora, a mi cesto lose biramo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1846 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
U pravu si druže .
Prije 20-ak godina sam zbog lošeg izbora skoro izgubio glavu . Nakon dva dana svirke odem i treći dan na neplaniranu gažu i pri povratku kući ujutro zaspim dok sam vozio auto ... Na sreću je završilo samo sa hrpom zgužvanog lima . Udario sam u drvored ispred groblja ![]() Išao sam, a nisam morao na tu svirku . Promijenjeno od romario (26.11.2012 u 15:20 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1847 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Šta reći ispala za svirku ,tako da subota veče bleja kući
![]()
![]() |
#1848 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Otkaza mi dinamika na 11 dirki na klavijaturi... Sad kad i najmanje dirnem dirku ono glasno ko da sam čekićem udario...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1849 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
otvori klavijaturu i ocisti sve lepo ,mogu ce da je usla neka tecnost i da se ulepile gumice i ostalo
![]() |
#1850 |
Banovan!
![]() |
![]()
Neki dan mi ispade zub i to jedan od prednjih tj.krona koju sam vec od davno imao napravljenu,slomilo se
![]() ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od zeljko (14.12.2012 u 09:13 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|