|
![]() |
#41 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.03.2008
Mjesto: Crvenka
Downloads: 1423
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Roland G70 SRX01 i Korg Le
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
kolege ja sam se odlucio za rolanda g70 ja za taj bk5 nisam ranije nesta ni cuo a niti sam cuo da ga iko koristi,a kao sto su svi rekli i cena sama kaze polovan g70 skuplji nego bk5. to sto je glomazan i tezak mi ne predstav problem,volim klave sa 6.5 oktava,komfor
![]() ![]() Dodato: Da li se na G70 ritmovi ubacuju preko flopy disca ili moze i preko memoriske,da li postoji citac te kartice?Koja kartica tu ide? Promijenjeno od sasa_jelenkovic (27.11.2012 u 15:25 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
#42 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Roland G70 + case + FC7 pedala + 2 GB pcmci card. 1200 €. Cash only
Evo jedan svježi oglas ... |
![]() |
![]() |
#43 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
mogu vam reći da je ovaj darkov snimak G70 odlican ,nisam cuo skoro rolanda ok ,ali ovaj izuva ...
#44 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Samo da se javim,stigao je G70 sa SRX 01,sad se vec stvara drugi problem,nisam dobio nikakav set uz njega,sve ne gluposti,a niti znam da radim na njemu,sad sve treba provaliti kako radi...
![]() Dodato: da li mogu ovde da postavim pitanja sta me zanima u vezi klave ili da otvaram novu temu? Promijenjeno od sasa_jelenkovic (28.11.2012 u 20:11 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
#45 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ma "pituj" ovde...
![]() ![]()
#46 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Hvala kolega. Mene interesuje sve,jer ne znam bas nista,sem da pustim ritam
![]() Gde treba da se udje da pravim ritam,koliko ritmova mogu da natrpam u internu memoriju,kako da memorisem boju da mi odma poziva ritam kad pozovem boju(jel bitno dal se ritam nalazi na internoj memoriji ili na memoriskoj kartici). Dodacu jos sta me zanima,ovo je za pocetak ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Kao kod kuće
|
![]()
Pravljenje ritma taster MENU pa STYLE COMPOSER
Snimanje postavki moze na dva nacina 1. Taster MUSIC ASSISTANT pa na ekranu SAVE 2.Taster LIST pa WRITE na ekranu pa isto na ekranu mesto gde hoces da ga snimis odnosno pod kojim brojem. Dodato: Za ritmove nije bitno na kojoj su dali na internoj ili na(externoj) memorijskoj ali je nabolje da stavljas na memorijsku,a samo postavke ( user p.)na internu. Broj ritmova nije ogranicen nicim osim kapacitetom kartice. Promijenjeno od sinisa (28.11.2012 u 22:37 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
#48 |
Odomaćeni član
|
![]()
Saša sta god te interesuje u vezi g70 javi se pitaj.
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
#49 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
kako da formatiram klavu,da radim sve iz pocetka?da vratim sve na fabricko, Zasto kad pozovem neki fabricki beat izbaci style not found?
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
#50 |
Odomaćeni član
|
![]()
Izbrisani su ti tvornički ritmovi iz interne memorije
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
Favoriti |