|
![]() |
#51 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.03.2008
Mjesto: Crvenka
Downloads: 1423
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Roland G70 SRX01 i Korg Le
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
postoji li mogucnost da se formatira klava pa da se vrati sve fabricko.ritmovi i boje.da nema ni jedna namestena boja nego sve iz pocetka da sklapam?
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
#52 |
Kao kod kuće
|
![]()
Postoji ti Factory reset Tatser MENU/UTILITY/FACTORY RESET ali on ti samo vraca podesavanje klavijature na fabricko stanje i obrise tvoje boje i postavke iz user programs one gde ima brojeve od 1-8 ostalo nisa ne dira sve ti ostaje.
Drugi nacin je formatiranje interne memorije i tu ti brise sve cak i fabricke ritmove. Na E80 pogasis klav. pritisnes tastere TOP i REC i drzis ih. zatom upalis klav. dok drzis pritisnuta ta dva tastera. Otvorice ti se meni u kom pise INTERNAL MEDIA FORMAT i potom pritisnes taster 1 na user program. Na G70 bi trebalo da je sve isto. Potrazi na netu Factory Data za G70 ili samo ROM Style posle formatiranja to kopiras u klavijaturu. Rom Style dobijas i ako skines update veziju G70 3.01 i onda samo taj kompletan folder na kom pise ROMStyle kopiras u klav. to su ti fabricki ritmovi. |
![]() |
![]() |
#53 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
nasao sam ritmove,pise da ima 286 ritmova gabrickih,da li postoji mogucnost ubacivanje selog foldera od jednom ili moram svaki da ucitam pa da sacuvam na internoj memoriji?
|
![]() |
![]() |
#54 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Procitaj manual kolega,ovako ce ti trebati vise vremena da upoznas klavijaturu dok cekas odgovore.Procitaj prvo upustvo pa onda pitaj sta ti nije jasno.
#55 |
Kao kod kuće
|
![]()
spojis klavijaturu preko usb na komp zatim pritisnes taster MENU pa na ekranu USB DATA STORAGE pa INTERNAL MEMORY kad to uradis na kompu ces videti klavijaturu kao obican fles otvoris ga i samo prevuces u njega folder ROMStyle.
Dodato: Mislim da na ovom sajtu postoji upustvo na srpskom za Rolanda E50 skini ga i malo prostudiraj. Sto se tice rada na klav. nemas nikakve razlike izmedju G i E serije posto je OS skroz identican i sve se radi kako na G70 tako i na E. Promijenjeno od sinisa (29.11.2012 u 17:12 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
#56 |
Veteran
|
![]()
gledam i slušam ove klipove sa SRX 01 proširenjem, i dođe mi da zaplačem, da sam imao to proširenje nebi nikad prodao G70, a opet se pitam što nisu odma to fabrički ugradili takav set...jel sprava s tim stvarno perfektno radi i zvuči
#57 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ma sve su to goveda ,uzimaju ogromne pare za klavijature pa ti posle prodaju i ASX prosirenja ,SRX prosirenja ....dodatak za ovo ,dodatak za onoo... naprave pa3 bez zvucnika pa ti prodaju zvucnik posebno za 400,500e za klavijaturu koja je kostala 3300e ....lopoovii
#58 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
pohvatao sam klavu donekle zahvaljujuci kolegi maricm kome zelim jos jednom da se zahvalim ovom prilikom,puno mi je pomogao,skartio mi muke,nisam imao vremena da citam i trazim uputstva jer u nedelju i ponedeljak treba da sviram,treba napakovati klavu. Za sad sam prezadovoljan zvukom,jos kad stigne set ritmova za SRX... to ce da bude mrak
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Eee odlicno onda
![]() ![]() ps: promeni ime instrumenta u opisu ![]() ![]() Pozdrav
#60 |
Odomaćeni član
|