|
![]() |
#291 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
mojjmbg se ubi od postavljanja demoa, a niko nista
![]()
![]() |
#292 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
nekako nikako ne moze da mi udje u glavu da su izdali bolju klavijaturu od pa800 koja kosta 1000eura a pa800 1700eura nov ,ako je tako normalno da ce da se nađe u ergeli mnogih nekako mi nerealno....koja je tu politika ....šta njima dobro proizilazi odavde ne znam,kakvu korist dobijaju....razlika od pa800 sto nema vokoder koliko sam skontao....
![]() |
#293 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Prebacili proizvodnju u Kinu, smanjili troskove, postojeca tehnologija, nisu imali ulaganja i eto veselja... Ali ako je cena na ustrb kvaliteta, dzabe su krecili...
Sent from S3
![]() |
#294 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
nisu oni izdali nikakvu bolju klavijaturu ovo je isto sranje samo jeftinije pakovanje, ako je bolja to što umesto 64 sada ima 96mb popišam im se na firmu, uspeh je da u tu cenu staviš 512 ili 1gb ram-a i popišaš se bukvalno na konkurenciju, ovako ni oni ne znaju šta rade koliko mi se čini. Ovo ti je osakaćeni pa800 (koji je i sam osakaćen kvalitetom) sa smešno većom ram memorijom pa ja bre imam telefon koji ima 512mb ram-a. A kao drugo i cena pa800 je nerealna jer za ono plastično go*vno upakovano u izgled klavijature proces proizvodnje košta smešno jer su korišćeni najjeftiniji materijali i komponente, a cena bezobrazno visoka. Kad uporedimo pa1x i pa800 njegova cena bi trebala biti upola od cene pa1x kad se pojavio.
Ali apsurdima iz korg nikad kraja biće ih sve više kako postaju halapljiviji i alaviji na novac zarađen od jeftine radne snage u Kini i Indiji.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Satriani
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
![]()
Sto se kvalitete tice, to cemo vidit kad krenu prve svirke, samo se nadam da nece bit nesto tipa riknuo mi pitch bender, riknule mi led diode ili nedaj Boze zakucao mi u sred svirke.
![]() |
#296 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ma moguće da je taj ram mazanje ociju ,osećam da će biti kad ga natrpaš semplovima da ce da baguje ili će da učitava set po sat vremena
![]() ![]()
![]() |
#297 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
možda a i ne mora da znači, kad je polovni korg i30 koštao 3000 DEM pojavio se iS40 koji je nov koštao oko 2200-2300 DEM i imao skoro iste funkcije kao i30. Jeftinija zbog plastike umesto kvalitetnijih materijala ali do dan danas niko problema nije imao.
Međutim svi smo pomalo skeptilčni zbog "dobro" odrađenog posla kod modela pa800.... ja bi lično uzeo jedan dok je pod garancijom da ga pošteno izdrnjkam da vidim da li je ok....
||
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.04.2011
Downloads: 532
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 24 puta u 22 Postova
![]() |
![]()
I sta, kupis ga i kad pocne da se desava nesto nenormalno kao ispostovace ti garanciju?! Da li znas ikoga ko je dobio novog Pa2x iako su svi imali FABRICKU grasku (koja nastaje zbog toga sto su stedeli na maticnoj ploci) sa lampicama! Ili jos bolje, da li je nekome popravljena maticna ploca koja je crkla usred svirke na PA800? I da li neko moze da ti nadoknadi troskove stresa i nerviranja kada se tako nesto desi usred svirke?
Poenta cele price je da garancija kod nas ne vredi mnogo kada su ozbiljniji kvarovi u pitanju! |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#300 |
Satriani
![]()
Kad smo kod te garancije, kod nas stvarno gledaju u prodavnici da te zajebu kako stignu. Jednom cale kupio kameru tu kod nas i desi se neko sranje s displayem isti dan kad je kupio i nece da zamijenu, hoce da opravljaju. Krenuli neku pricu da mu pricaju, dok moj stari nije popizdio i rekao: Ne vrijedi mi da je popravljate, sad cu ovdje da je razbijem i onda su tek pristali da je zamijenu. Zato pripaziti pri kupovini, ne zalijecat se.
![]() |
Favoriti |
|
|