|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.02.2008
Mjesto: Tuzla
Downloads: 707
Uploads: 1
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa50, Triton Classic
![]() |
![]()
Ajde Dell druze molim te.. Ja to stvarno ne znam konvertovati, a hitno mi je
![]() Samo mi je bitno da bass zvuci kako treba, da bude sto prirodniji..A probat cu ja taj slide ubacit na tipku C1 pa cemo vidjet kako ce to zvucati ![]() Valja svirat pred starim vukovima, pa da mi je da ostavim dobar utisak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Evo ga brate, konvertirao sam ti bas, a za slide evo ti link iz downloada odakle sam ga i ja sebi iskonvertirao, bas ces mozda morat doradjivat posto ne znam kako ce zvucat kad se ubaci u tritona, ali ti ces to doradit
![]() http://www.yu-midi.org/forum/downloa...#axzz2EUOnz3Pt http://www.yu-midi.org/forum/downloa...#axzz2EUOnz3Pt I da, pred starim vukovima se neces dokazat uau bojama, nego lijepom svirkom, tehnikom i ne pretjeruj sa ovim slideom, koristi ga umjesno gdje treba ![]() ![]()
I'm the one who knocks... Promijenjeno od Dell (08.12.2012 u 20:27 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.02.2008
Mjesto: Tuzla
Downloads: 707
Uploads: 1
Rekao HVALA: 31
Instrumenti: Korg pa50, Triton Classic
![]() |
![]()
Hvala ti puno!! Da, znam
![]() ![]() ![]() Hvala ti jos jednom!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
KRVAVI MLADJI
Registrovan/a dana: 26.04.2011
Mjesto: Nova Pazova
Godina: 32
Downloads: 315
Uploads: 0
Rekao HVALA: 23
Instrumenti: Korg Pa1x, Triton Extreme
![]() |
![]()
Mozda nisam na dobro mesto postavio, posto je ovo za workstation mesto, a pa1x je aranzer. Al ako neko zna postupak za to na aranzeru, a vidim u temi se pisalo i o pa1x, nek pomogne.
Da ne otvaram novu temu, imam pitanje u vezi Bass slide-a i Pa1x. Konkretno ubacivanje tog sempla u pad. Kad ubacim tj. ucitam taj sempl u opciji "sound" zvuci cisto i glasno. Naglasavam GLASNO. U kombinaciji sa ritmom odlicno se cuje. Medjutim, kad ga sacuvam u drum kitu i ucitam ga iz opcije "record new pad" jako je TIH i SLAB. Neuporedivo u odnosu na taj sempl iz sounda. Nema gde ga nisam pojacavao(prvo u volume-u od pad sekcije, pa sam pojacavao expression u pad track controls, i na kraju u menu pa u Pad/assignable switch i tu na maximum)...i dzabe i dalje je slab. Pustim ritam i stisnem pad kao da nisam ni stisnuo, ne cuje se taj bass slide. A svi u ostali padovi dal fabricki ili user(postojeci iz tog seta) cuju se odlicno. Znaci da mi set nije preglasan...Gde jos mogu da pojacam taj pad? jel zna neko....jer smanjivanjem master volume-a i acc/seq slajdera gubi se smisao. Mora postojati neki nacin. Pozdrav
Nesporazum "Kada pozoveš komšinicu na kafu, a ona samo popije kafu i ode." ![]() Promijenjeno od Sokan junior (23.01.2013 u 18:24 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.01.2018
Mjesto: Nis Sribja
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Pa 1x
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Da ne nastavljam.Moze neko da posalje ovde link za neki slide bass.Hvala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.07.2016
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |