|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
E bas tako, kako je ko navikao... Ja npr. bi se tesko navikao na dve klavijature iz prostog razloga sto koristim puno transpose funkciju, a malo je nezgodno stalno njakati po transpozeru i na jednoj klavijaturi, a kamoli na dve... Plus sto je na solo klavijaturama transpozer uglavnom negde zabacen pa moras ulaziti u milion opcija i podopcija... Za mene je jedna klavijatura (ali kompletna) ideal.
![]() |
#2 |
KRVAVI
|
![]()
Bez solo klavijature ne bih mogao da odradim svirku kako treba,i pogotvo bez FV500 pedale koja mi zivot znaci.Sve je to stvar navike.Primera radi ja na Pa2 uopste ne koristim STS zato sto koristim par boja sa Pa2 i ostatak sa XP30.Ako hoces bolji kvalitetniji zvuk onda definitivno Pa1 pa posle uzmi solo.
Moj predlog za solo je upravo XP30,zbog kvaliteta dirke prvenstveno,i lakoce rada sa njom.To bi ti bila odlicna kombinacija Pa1 i XP30,ne moze da omane,i jos ti ostane novaca,a da dodas jos 300eu dobijes Pa2 i Xp30...
don't worry,be happy,and drink 'ladno Jelen pivo! Promijenjeno od neconix (13.12.2012 u 09:16 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Za toliko novaca koliko si naveo(1200€ + 700€)ja bih kupio Korg PA 2 x.U njoj ima dovoljno prostora za sve što ti treba za svirku(128 MB,a može se dograditi do 256 MB RAM).Ako se dobro srede STS na svim ritmovima,svirka ide bez ikakvih problema.Mislim da niko ne koristi više od 4 boje po pjesmi,a toliko se može memorisati na STS.Dakle,ja glasam za jednu,ali vrijednu.Slažem se sa kolegama da je sve stvar navike,ali navika se vrlo brzo promjeni.Ovo govorim iz iskustva,jer sam radio i sa jednom i sa dvije klavijature.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Imas sad ove nove sprave sto primaju semplove,tako da mozes da ubacis sta hoces od zvukova.Ja,licno,koristim jednu klavijaturu,lepo sam svikao da radim sa njoj,ubacio sta mi treba od ritmova,zvukova u nju i ne treba mi druga klavijatura.S tim,manje imam da nosim,manje kablova,lakse za povezivanje,manje stelovanja.Koristio sam pa800,u njoj sam imao i rit. masinu,aranzer,solo,bas-kontru,vocalist,sve sto mi je potrebno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|