|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Sta mislite o ovome?
![]() Lutam po internetu i naletim na ovu stvarcicu, izgleda mi strasno zanimljivo, znate li nesto o ovome? ![]() https://www.youtube.com/watch?v=1_5xgzm7rWg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.11.2010
Downloads: 16293
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 16 puta u 15 Postova
![]() |
![]()
ja sam vidjao na faxu da koriste nesto slicno
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Igrao sam se sa njim, drugar pazario.
Msm, realno je gedžet koji želiš da imaš, i tu nema zbora, ali je pitanje želiš li ga zato što ga želiš ili zato što ti treba. Kako pričam sa ovim drugarom, od svih njegvih funkcija on koristi samo sat, i ponekad pogleda poruku, kada ga mrzi da izvadi telefon iz džepa. I to je to... Pre nekih godinu dana sam video nekoliko mnogo lepih narukvica u koje se spakuje iPod nano, tako da može da se koristi kao sat i kontroler za iPhone. Iste mogućnosti kao što sada ima ovaj Sony sad, samo u Apple svetu. Malo je falilo da pazarim ovu kombinaciju, jer sam je imao poprilično povoljno (iPod nano + narukvica za 200 eura), a onda skapiram da je to samo bacanje para. Btw. Ova narukvica za iPod nano me je baš kupila izgledom, a i kvalitetom: https://www.lunatik.com/products/lunatik Imali su i jednu metalnu koja je baš vrhunski izgledala, ali ta je koštala još paprenije od ovih, i na nju nism mogao da ulovim popust kao na ove.
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Iskreno prvo mi je to prepisivanje palo na pamet jer kuburim sa nekim predmetima na faxu strasno.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
Kod nas je sto i neki euro.
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 05.04.2008
Mjesto: Beograd
Godina: 42
Downloads: 1376
Uploads: 32
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
Instrumenti: Kawai K1m,Yamaha Montage & Korg Pa4x
Interesi: Brazilian Jiu Jitsu & Xbox 360
![]() |
![]()
Idem sutra da upisem fakultet
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Gogi, hajde sa mnom da naucimo nesto na fax.
![]() Uzimam ovo samo da nadjem gde da kupim. Kontam da je dobrim delom bacanje para ali volim tehnology. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Godfather
|
![]()
Ako svraćaš do Beograda, mislim da je ortak pazario u Ušću.
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 05.04.2008
Mjesto: Beograd
Godina: 42
Downloads: 1376
Uploads: 32
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
Instrumenti: Kawai K1m,Yamaha Montage & Korg Pa4x
Interesi: Brazilian Jiu Jitsu & Xbox 360
![]() |
![]()
Dogovoreno Emireeee.....Javi mi kad kupis tu spravicu pa da je pazarim i ja,i furamo na faks
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Svracam, ne znam da li cu skoro zbog praznika i posla ali videcu da bar porucim ako nista drugo.
Koliko ti je debela ruka, ne znam dal ce moci istovremeno da stoji i na tvojoj i na mojoj ruci da sedimo jedan do drugog... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|