|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Vrlo "zanimljiv kalendar".
Narocito je "sjajno" napisano sta ce se desiti 2011.godine. ![]() Inace,"smak svijeta" ili "sudnji dan" se pominje u svim vjerskim knjigama,svih svjetskih religija.Iako ne precizno,taj termin postoji. Ja koliko pratim TV (ne bas mnogo,ali dovoljno),kod nas se to medijski nesto i ne eksploatise. Kod nas,a mislim i u nasem okruzenju,jedna vrsta "smaka",traje vec vise od 20 godina,pa valjda taj pojam vise nije ni zanimljiv. ![]() Malo sam pratio,mislim da je "National Geography",neke emisije "Kako se pripremiti za smak svijeta". Tu se govorilo i snimalo u Americi (USA),i mislim da se ti ljudi nazivaju "preperi".Kupuju ljudi masovno,hranu,vodu,prave zalihe lijekova i raznih drugih proizvoda.Pokazuju gdje ce im biti skroviste,gdje ce se skloniti,sakriti,zastititi....itd. ![]() Uvijek me je impresionirala ta "hrabra" americka nacija,sa svim svojim osobinama i specificnostima,koje su nama na ovim prostorima potpuno strane i nerazumljive. I na kraju,za svoga zivota,sam "prezivio" prilican broj tih "smakova svijeta". Ne znam tacno koliko,ali eto zaobislo je.... ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|