Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Saveti za kupovinu

Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;)

Alati tema Display Modes
Star 01.02.2013, 00:44   #15
makl
Ovaj baš voli da kuca

Registrovan/a dana: 26.01.2013
Mjesto: Zagreb
Downloads: 323
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
makl ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Kolega rolandx, evo bas citam ovo i trazim pa 600 ali nemogu ga naci niti u music shopovima niti u oglasniku...ima pa 50, pa 500 i pa 800...pa 500 kosta novi 1000-1100 € ovisno u shopu, a pa 800 oko 2000 €...polovni pa 500 ima od 700-800 €, a pa 800 1100-1300...pa 600 vjerojatno ima za narucit ali nema ga uopce u ponudama pa je onda moguce da mozda njega ni ne nabavljaju uopce, ko ce ga znat, , a koja je cjena to bi morao bas ici pitat u odredeni shop (jer oni zovu tog dobavljaca pa onda saznaju cjenu)...kolko sam ja skuzio po mom iskustvu, obisao sam 10 shopova u gradu i zadnjih 2-3 mj jer sam gledao sta ima i sta da uzmem, naisao sam na sve osim na korga...ima ih jako malo a na lageru gotovo nista...opcenito ih ima malo u ponudi, neki ih ni ne nabavljaju uopce...sad ima velika ponuda ovih nekih mendelli i casio klavijatura, neznam uopce sta je to, ima nesto od yamahe i rolanda i to je to...tu i tamo koji korg bude...eto takvo je stanje u Zg barem u ovim shopovima gdje sam ja bio...Pozdrav

Promijenjeno od makl (01.02.2013 u 00:46 sati)
makl je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio makl za ovaj koristan post:
rolandx (01.02.2013)

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 20:15

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije