|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Neznam koja je razlika izmedju ta dva tipa ulaza. Nisam radio sa tim kutijama.
Promena faze je veoma primetna. Pusti dva basa i promeni jedan dok kutije rade na nekih 20% snage. Primetices razliku odmah. U principu bi trebalo svi basevi da budu "u fazi". Ali ponekad prostorija gde se radi i sam raspored uticu na fazu pa treba eksperimentirati. Ali ako radis klasicni setup tipa dve levo dve desno onda treba sve da bude u fazi. Idealna pozicija za sabove je u sredini ispred bine ali je retko to prakticno izvodljivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
Evo da javim. Danas sam bio kod majstora, otvorili smo EV sb122 (mali bin) i iznenadjenje! Nema ugradjene skretnice, nego signal iz pojacala kako ide na bin tako i na satelit. A lepo su mi rekli, u Mega Music-u da binovi imaju skretnicu koja sece na 150 hz. E sad sta covek da misli kada kupis novo i onda to ne dobijes. Strasno. Bolje da sam pravio sam kutije, bar bih jeftinije prosao. :-(
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 18.05.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
Sigurno mi nisu dobro objasnili u prodavnici, dal slucajno il namerno.... Zbog te skretnice sam i kupio te bas binove da bih sacuvao satelite. Al ajd sad sta je tu je. Kutije stvarno rade dobro. E sad jedno pitanje da li bi valjalo da ugradim jos jednu skretnicu koja ne bi propustala nize frenkvencije, npr. od 150hz, na satelite. I dal se isplati?
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|