|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
|
![]() |
#6 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Odavno ne koristim Win XP,ali sam ga nekad koristio u kombinaciji sa
Win 7. Nisam siguran,ali ako me sjecanje dobro sluzi,mislim da sam radio ovako. Imao sam dva diska naravno. Na jedan sam prvo instalirao Win XP,a nakon toga instalirao Win 7. Mislim da Win 7 prilikom instalacije prepozna" postojanje" Win XP-a, koji je vec instaliran,i da on sam automatski pravi Dual Boot Menu. Sto znaci,da kada sam palio racunar,na startu se pojavljivala opcija na kojoj je pisalo: "Earlier vesion of Windows"(to je bio taj XP) i Windows 7" Znaci to je bilo ponudjeno. Mislim da je vrijeme da odaberes 30 sekundi,osim ako se to drugacije ne odredi. Posto sam odabrao da li cu "Earlier version..." ili "Windows 7",isao na Enter i taj sistem se podizao. Mislim da je tako,ali sacekaj da se javi jos neko i napise sa sigurnoscu. Uglavnom moguce je naravno,i ima i vise nacina a koji su i manje i vise "komplikovaniji" - u smislu da neko kaze ovako,neko drugi onako a svi nacini su ispravni. Ima ovdje dosta "kompjuterasa"(u koje ja ne spadam) i ne bi trebalo da imas problema sa kvalitetnim odgovorom. ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|