Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Internet škola sviranja > Tehnike i teorija

Tehnike i teorija Usavršite Vašu tehniku!

Alati tema Display Modes
Star 18.02.2013, 23:34   #5
propenpop
Drugar foruma

propenpop's Avatar

Registrovan/a dana: 17.04.2011
Downloads: 28
Uploads: 0
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: korg pa 50 sd
Interesi: muzika
propenpop befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od vadexfly Pokaži Post
Ja cu da se nadovezem ovde jer necu da otvaram novu temu, ovako.. sviram klavijature negde oko 2 i po godine, od toga sam na casove isao godinu dana i naucio ono osnovno, onda sam prestao sa casovima zbog skole i vise se nikad nisam ni vracao jer sam mislio da mi nije potrebno, da mogu sam, i dobro mi ide sve ali stvar je u tome sto nikad nisam probao da sviram bas i kontru na klavijaturi a to mi je zelja da naucim, pre svega bas, a posle kontra.. pa bi hteo da me neko posavetuje sto se tice bas-a, jel mogu ja to da naucim bez uzimanja casova, koliko bi mi otprilike trebalo da uklavirim to (imam sluha za muziku i ruke su mi delimicno odvojene) i kako da pocnem sa ucenjem, sta je to sto bi prvo trebalo da uradim, jel postoji neka laka pesma sa bas-om koju bi mogao prvu da pocnem da ucim.. i da napomenem imam 18 godina. Hvala unapred
krenes od dvojke i (kao sto sam vec napisao gore) imas semu (to je osnovna sema)
bas: C E F Gis D Fis G H
kontra: C C7 Fmol Fmol D D7 G G7
i to iztransponujes kroz sve tonalitete (ne na dugmetu nego na dirkama
u principu svi ritmovi su prosti sem orjentala(begin), rumbe i sa-sa to mislim da bi bilo bolje da ti neko pokaze pogotovo zbog rumbe . imas dalje posle druge seme, ali kada prodjes ovaj pocetak sa semama i ritmovima pricacemo o tome...

Promijenjeno od propenpop (18.02.2013 u 23:38 sati)
propenpop je offline  

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 11:23

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije