|
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
... pa nije bas "plastikanac", a ako si mislio na Beta SM58 staru normalnu verziju, dao bih prednost AKGu mada je ovo prilicno stvar ukusa i potreba (Beta SM58 A je vec klasa iznad ali ne tako drasticno bolji). Kvalitetom su priblizni mada i Shure i AKG gaje neki svoj sopstveni sound kada su u pitanju mikrofoni. Glava AKGa (D 5) kvalitativno nista losija nije nego normalni SM58. Mada mislim da bi ipak trebalo da sam probas i cujes jer vidim da nisi povrsan.
Promijenjeno od tranzit (26.03.2013 u 14:30 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | nenadra83 (27.03.2013) |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.01.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Vec sam pevao na dosta mikrofona(od bezicnih:senheiser ew100,akg ht 61,shure sm 58,shure beta 58 pgx,kao i zicani senheizer 845,sm 58 akg C5(najgore iskustvo)) i sad imam zicanu betu i sa njom sam zadovoljan ali mi treba bezicni .....a ovo mi je primamljiva ponuda ali nemam u blizini uslova da ga probam pa ga moram uzeti na nevidjeno.....zato mi treba bar neko priblizno uporedjivanje...Jedina boja tona kod mikrofona me je odusevila kad sam koristio Akg pilota C-420.....to cudo kao da samo peva....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
![]() |
![]()
E...sad to je vec malo drugacija prica. C-420 je kondenzatorki mikrofon pa se ponasa sasvim drugacije nego jedan dinamicki, kakav je SM58 ili taj AKG D5. Daleko je osjetljiviji, ima dosta siri frekventni opseg a i linearniji je. U tom slucaju, ako ti je odgovarao C-420, bi trebalo da pogledas neki od AKG kondenzatorskih mikrofona sa Wireless sistemom i slobodno mozes da ga uzmes "naslijepo", sigurno ce ti odgovarati ako ti je C-420 bas toliko odgovarao.
Promijenjeno od tranzit (27.03.2013 u 14:23 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | nenadra83 (03.04.2013) |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.01.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Hvala puno na odgovorima.....kupio sam ht 45......evo vec dva dana ga probam u sobi..za sad je prvo iskustvo da je mikrofon malo smesno odradjen na prvi pogled....medjutim sa tonom sam za sada odusevljen...koliko to profi zvuci...za kakve male pare.....ako nekoga interesuje bilo sta u vezi sa mikrofonom neka me kontaktira....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
Bio sam potpuno siguran da ce doci bas takav tvoj komentar kada probas i cujes mikrofon.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | nenadra83 (04.04.2013) |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.08.2011
Downloads: 241
Uploads: 14
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Nisam bio par dana na forumu,pa da se uključim ranije u diskusiju.Pošto si već kupio mikrofon,u ''omladinca'' ti ne treba sumnjati kao što si se sam uvjerio.
Prvi put sam se susreo s takvim mikrofonom prije 2-3g mislim da je tada bio HT40,i nakon što sam ga probao preporučio sam ga svima kao ''best-buy'' opciju,kad su u pitanju jeftiniji bežični mikrofoni u svakom slučaju ako neko kupuje bežičnu betu 58,neka proba i ovaj mikrofon. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|