Citat:
Originalno postovano od tranzit
@Akordeonista
Prvo kratko off topic jer nisam imao prilike da ti odgovorim u temi koja je zakljucana a u vezi sa tom mojom nekakvom "anonimnoscu po svaku cijenu", da to jednom za svagda skinemo sa dnevnog reda jer i ne treba da bude na dnevnom redu jednog muzickog foruma. Pitam li ja ikoga kako se zove... ne pitam, niti me interesuje... uopste mi nije vazno kako je ime i prezime covjeka sa kojim korespondiram, uvijek me interesuju samo vazne stvari: da li i kako mu treba pomoci i dati savjet, negirati dezinformaciju ili potvrditi pravu informaciju... nista vise, Kazes tamo, to moje ime bi doprinjelo mom vecem autoritetu... ako bih samo na osnovu svog imena stekao nekakav uzasno veeeeliki autoritet na forumu (koji mi uzgred, uopste nije bitan), onda ja kao strucnjak nista ne vrijedim. Valjda se autoritet na jednom forumu stvara djelima, znanjem, iskustvom, savjetima, konsekventnoscu, spremnosti da se pomogne, respektom kolega... !!!!! Kako je ime onome koji pomaze, savjetuje, zna, djeluje, respektuje... pa nek mu bude ime "tranzit". Zasto se ljudi kod nas ponekad ponasaju kao znatizeljne domacice ????? Samnom se uvijek moze diskutovati o muzici, instrumentima, instrumentalnoj periferiji i srodnim temama ali o mojim zivotnim nacelima i principima ne moze nikada jer i ja svima ostavljam potpunu slobodu da zive i djeluju samo onako kako oni smatraju za potrebno i normalno.
|
Kao sto sam i tamo napisao, tvoje je pravo da uvazis ili ne ono sto sam pisao o anonimnosti. Svi smo mi ovde anonimni ali ne zato sto se stidimo svog imena (bar ne bi trebalo da ga se stidimo) vec zato sto se na forumima obicno pisu nadimci a kada bi vecinu clanova pitao kako se zovu verujem da bi bez prevelikog otezanja i odgovorili punim imenom i prezimenom. Kada neko na direktno postavljeno pitanje kako se zove i dalje krije ime obicno nesto tu ne stima, stice se utisak da postoji "debeo" interes zbog kog ga krije.
Da ne budem pogresno shvacen, i ovo pisem, kao i komentar u onoj temi, samo kao posmatrac bez zelje da guram nos gde mu nije mesto, niti da izigravam kako si rekao "znatizeljnu domacicu" ali utisak mi je da si u onoj temi namerno isprovocirao Marjana kako bi bio banovan i mislim da to i nije bas lepo s` tvoje strane.

On ti je protivurecio ali bez obzira sto si u pravu ne mora se oterati onaj koji se ne slaze sa tvojim misljenjem, jer se autoritet ne gradi teranjem neistomisljenika vec davanjem strucnih i tacnih odgovora (cega ti svakako ne manjka). S toga i jeste cudna ta anonimnost po svaku cenu i iskljucivost prema neistomisljenicima! Uostalom, oni ako daju netacne odgovore sami ce se diskreditovati i njihovo misljenje nece biti vredno pomena ali ih ne moras ti terati.
Izvinjavam se za off topic!