|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]() Citat:
Što se setova tiče,ja sam uništio kičmu praveći ritmove i boje za razne klavijature.Nisam od onih koji bi mogli raditi na tuđi set,bar da ga ne preuredim po mom ukusu..Istina je to što kažeš za spremnost većine kolega da podjele set za GW 8,ali ja nisam od tih.Ja sam prvi ovdje postavio kompletan svoj set za GW 8 i to onda kad nije bilo nikakvog materijala za GW 8,a kako vidim na pik-u i ti imaš neke moje ritmove.Ja sam to sad dosta preuredio i nadogradio,pa staviću opet na download..Imao sam dosta aranžera raznih brandova(KORG,YAMAHA,ROLAND,GEM,..) i to top modele.Samo mogu reći da GW 8 zvučno ne zaostaje ni za jednim,a neke od njih je zvučno i prevazišao.Da,i ne bih se složio da je aranžer pomoćna funkcija na GW 8.Ne znam na osnovu čega si donio takav zaključak?Ima sve funkcije kao i većina drugih aranžera..Ne bih da se shvati kako ja svoga konja hvalim.Već duže vrijeme ne radim sa klavijaturama,pa sam prodao skupi Tyros 3 i kupio ponovo GW 8,da se mogu malo igrati kod kuće.Inače,ako ponovo proradim sa aranžerom,sasvim dobro će raditi posao i GW 8,sa nekom solidnom solaricom.Eto toliko.Pozdrav i svako dobro! Yamahapasion,upravo tako i ja razmišljam.Pozdrav! Promijenjeno od makso68 (08.04.2013 u 11:39 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]()
Makso, da ujedno koristim par ritmova i tvojih, neke sam malo po svom ukusu priredio i za tebe ide svaka riječ pohvale. Jedan od rijetkih si koje svoj materijal podijeli.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pitanja, roland gw8, utisci |
|
|