|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]() Naravno da cu proveriti. retko sta kupujem na nevidjeno, prvo se dobro raspitam i proverim gde dajem pare. izuzetak sam napravio kod korga pa600 kojega sam zaista narucio na nevidjeno, mada su mi bile poznate specifikacije, tako da opet nije bila toliko nesigurna kupovina. i nisam se razocarao. naravno uzeo sam ga novog, pa je samim tim i rizik bio manji, posto sam imao 30 dana rok vracanja ako mi se ne svidi. rolanda bi kupovao polovnog, ovde se moze naci za nekih 400e, i samim tim cim je sprava polovna, normalno je da odem i sve lepo ispitam pre kupovine.
![]() |
#2 | |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]() Citat:
U odnosu na PA 500 je takodje bolja ,sa PA 800 ne moze da se poredi jer PA800 takodje ima solidnu dirku(daleko je to od savrsenog)ali je potpuno razlicita dirka u odnosu na GW 8. Kao sto si i sam napisao najbolje je da sam probas pa odlucis da li ti odgovara ili ne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Tako je Neso,i moje misljenje je da je dirka na GW8 bolja od one na PA50 i PA500 ali je zato dirka na PA800 bolja od ove na GW8.
Naravno filing sviranja na razlicitim dirkama nije isti kod svih muzicara i ne moze se bas potpuno recima opisati a uglavnom se svodi na svidja mi se i ne svidja. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pitanja, roland gw8, utisci |
|
|