Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Alati tema Display Modes
Star 10.04.2013, 18:54   #11
Morison
Ovaj baš voli da kuca

Morison's Avatar

Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 202 puta u 133 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
Morison befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Treba da sacekamo da se pre svega klavijatura i softverski dovrsi, koliko znam jos uvek nije usla u masovnu proizvodnju (tek posle sajma ce). Niko je jos od tih forumasa nije probao (ili retko ko, na vrlo kratko vreme). Tek tada cemo imati uvid koje sve funkcije (i na koji nacin) ce biti dostupne.
Sto se tice biranja performansi, znam da su predvideli da ce moci da se bira numerickim tasterima na sledeci nacin (recimo,ovo nije bilo u prototipnom izdanju kada sam ja probao):
Izaberemo performance listu
Pritiskom na taster "favorite" ispred imena performansa se redni broj menja i postavlja se broj od 1 do 8 uvek (posto na ekranu moze da se prikaze 8 performansi).
Pritiskom jednog od numerickih (tone) tastera 1-8 odmah pozivamo odredjenu performansu.
Pritiskom na taster 0 idemo stranicu dole ili pritiskom na 9 idemo stranicu gore u performance listi a trenutno ono sto je na ekranu uvek dobija prefiks broj od 1-8.

@Boban
Iskren da budem, i sam sam prizeljkivao cenu od 1500. Sa druge strane, s obzirom da znam da su dirke odradjene odlicno (i da to sigurno poskupljuje stvari) mozda da postoji 61 verzija bi upala u tu kategoriju. Ko zna, mozda jednog dana (Bk8?). Nije informacija, samo prizeljkivanje
Kome se ne svidja zvuk Rolanda, nece mu se svideti ni ova masina. Kome se dopada Rolandov zvuk, ovo je trenutno najbolji aktuelan model, to je cinjenica.
Svakako ima mesta za poboljsanja i verujem da ce vremenom doci (update, ipad app).
Detaljnije cu (bez dlake na jeziku) dati svoj sud kada mi ova masina dodje na test kompletno softverski dovrsena.
Morison je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 09:39

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije