Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 10.04.2013, 18:32   #51
nesaband
Doktor Nesa

nesaband's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
nesaband ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od Akordeonista Pokaži Post
"javice se Morison ali klavijatura je sjajna"!
...... svirao sam i na GW8 i na PA800 i ovaj put cu reci kljucne reci koje sam propustio da napisem u prethodnom postu - PO MENI ......
Malo si presao granicu pristojnosti ali bas zbog tvoji propustenih reci u proslom postu sam tako reagovao.A te reci su jako bitne za citaoce foruma.Treba uvek naglasiti da je to "LICNO MISLJENJE".Niti sam ja najpametniji na svetu niti si to ti i mislim da tako i treba da se ponasamo i jedni druge uvazavamo.

To sto sam napisao da ce se javiti @Morison ne znaci da ja nesto ne znam vec da on to konciznije i bolje zna da napise od mene.Na kraju krajeva i da covek nesto zna vise od mene to nije greh.Verovatno si citao jednu od tema za BK-5 pa si ovako reaogavao i predstavio me kao nekoga ko drugima voli da soli pamet a ne da pomogne.

Pre bih rekao da si ti izricit u svojim postovima mnogo vise nego drugi clanovi foruma i da ne znam iz kojih razloga forsiras pljuvanje po Rolandu.
pogotovo mi se dopada to sto si naznacio navodnicima da sam "Veliki poznavalac" sto nije na tebi da sudis.Neka to ostali clanovi sami procene a ne da im ti nameces svoje misljenje.

Da li GW8 ima bolju dirku nego PA 800,to je vrlo diskutabilno,to je vec individualna stvar tako da se jedino slazem sa tobom u onome sto si napisao da je to "tvoje misljenje",sto si u predhodnom postu zaboravio da napises.
nesaband je offline   Reply With Quote
Star 10.04.2013, 23:39   #52
LAsER
Ovaj baš voli da kuca

LAsER's Avatar

Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
LAsER befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@milan84: nema potrebe da citiras post ako odgovaras direktno na njega.

@Akordeonista: mislim da si postao vec neozbiljan kada si naveo da dirka na Pa50 i GW8 se mogu porediti. A to da pokazujes prstom na nesaband si pretjerao druže. I da je tako, nemaš nikakve dokaze samo zato što čovjek prodaje setove i klavijaturu i modul da je on zastupnik Roland-a.
I onako ono što napiše rijetka je situacija da nije u pravu.

Za sam GW8, to prihvatio ili ne, sprava je takva koja zahtjeva da radiš dosta na njoj kako bi je sredio za svirku. Ne sređen GW8 ne vrijedi ni 400€, ali kada ga središ, meni lično (i ako ga prodajem) žao dati za 500€ (i ako je istina da se teško prodaje na našim prostorima). Ali jednostavno treba mi samo 1 klavijatura i ona bi mi onda ostala viška.

DODATO: obrisani su postovi od milan84 i akordeonista

Promijenjeno od LAsER (10.04.2013 u 23:41 sati)
LAsER je offline   Reply With Quote
Star 11.04.2013, 00:16   #53
Akordeonista
Ovaj baš voli da kuca

Registrovan/a dana: 13.04.2011
Downloads: 532
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 24 puta u 22 Postova
Akordeonista befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Smem li da pitam zasto mi je obrisan post? Zato sto sam rekao da covek hvali klavijaturu zato sto ima direktan interes od njene prodaje?! Pa sta je tu uvredljivo, pogotovo sto sam sve to argumentovano i obrazlozio?! Bilo je pitanje dirki, naveo sam vrlo jasno zasto mislim da su bolje dirke na PA800 nego na GW8 a Pa50 sam spomenuo uzgred kao klavijaturu cijoj su klavijaturi blize dirke sa GW8! Naveo sam i, smatram, na dobar nacin argumentovao zasto tako mislim a ako mozes ti argumentuj drugacije, nemam nista protiv!
Zakljucak:
Nije lepo da mi brisete postove u kojima nema niceg uvredljivog inace se ovaj forum svodi na reklamni pano "vidjenijih" forumasa, sa kojima ako se ne slozis i odgovoris im na nacin na koji njima to ne odgovara odmah ti brisu postove!!! Uostalom, navedi mi razlog zbog kog je obrisan moj prethodni post!
Akordeonista je offline   Reply With Quote
Star 11.04.2013, 00:25   #54
nesaband
Doktor Nesa

nesaband's Avatar

Standard

Ja sam ti odgovorio na post koji je takodje obrisan.
Mene samo cudi da si jos uvek prisutan posto si preterao,a usput si i prekrsio neka od pravila foruma.

Pozdrav i sve najbolje.
Star 11.04.2013, 00:29   #55
Akordeonista
Ovaj baš voli da kuca

Standard

A sta sam prekrsio, zakon o reklamiranju?!
A sta to znaci "jos si tu"? Treba da odem, pretpostavljam da si to hteo!
Star 11.04.2013, 00:33   #56
nesaband
Doktor Nesa

nesaband's Avatar

Standard

nemojmo kvariti temu coveku.Otvori neku novu temu ako si za svadju,ja nisam raspolozen za svadje i prepucavanja.

pozdrav i ovde stavljam tacku
Star 11.04.2013, 00:38   #57
Akordeonista
Ovaj baš voli da kuca

Standard

Nisam za svadju vec lepo pitam zasto mi je obrisan post u kom nema nista uvredljivo a argumentovano pokazuje da ti Neso imas licni interes da hvalis klavijaturu cime i ostalim clanovima postaje jasno zasto negiras rolandove mane? Zaista bih zeleo da vidim odgovor zasto mi je obrisan post?
Star 11.04.2013, 00:54   #58
nesaband
Doktor Nesa

nesaband's Avatar

Standard

Citat:
Originalno postovano od yamahapassion Pokaži Post
Naravno da cu proveriti. retko sta kupujem na nevidjeno, prvo se dobro raspitam i proverim gde dajem pare...
Druze,dirka na GW8 je brza,mogu lepo da se sviraju sve solo boje.U zavisnosti kakve su tvoje potrebe namestices osetiljivost dirke i da sviras kvalitetno.Dirka je daleko od toga da je odlicna(ima i mnogo boljih)ali je daleko bolja nego na PA 50.
U odnosu na PA 500 je takodje bolja ,sa PA 800 ne moze da se poredi jer PA800 takodje ima solidnu dirku(daleko je to od savrsenog)ali je potpuno razlicita dirka u odnosu na GW 8.
Kao sto si i sam napisao najbolje je da sam probas pa odlucis da li ti odgovara ili ne.
Star 11.04.2013, 08:52   #59
Boban010
Zaludan vladika

Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
Boban010 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Tako je Neso,i moje misljenje je da je dirka na GW8 bolja od one na PA50 i PA500 ali je zato dirka na PA800 bolja od ove na GW8.
Naravno filing sviranja na razlicitim dirkama nije isti kod svih muzicara i ne moze se bas potpuno recima opisati a uglavnom se svodi na svidja mi se i ne svidja.
Boban010 je offline   Reply With Quote
Star 11.04.2013, 12:18   #60
Akordeonista
Ovaj baš voli da kuca

Standard

Citat:
Originalno postovano od Akordeonista Pokaži Post
Dirke na GW8 se ne mogu porediti sa Pa800 (on ima bolje dirke), pre bi se mogle porediti sa Pa50! Uostalom, proveri sam pre nego sto pazaris da ne napravis pogresnu kombinaciju!
Niko nije ni napisao da Pa50 ima bolju dirku!
Odgovor

Favoriti

Oznake
pitanja, roland gw8, utisci

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 13:55

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije