|
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Bogami Boban je zasluzio da ima mnogo bolju spravu a pa 600 ce damu odgovara 1000%
dakle i jamu predlazem pa600 pa da uziva u daljem radu,veliki pozdrav druze i samo napred.
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Sad cekamo da cujemo od Bobana nesto na novoj klavijaturi,pozdrav druze.
![]() |
#3 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Nema @Bobana ovih dana na forumu,sigurno ima svirke covek.
Nece on svasta da postavlja u svoju demo stranu.Kad odradi nesto da je ekstra onda cemo da cujemo.
![]() |
#4 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Izvinite drugari,do guse sam u obavezama,imao sam tezgi i vise nego obicno ali para utoliko manje,a istovremeno pokusavam da uradim reorganizaciju na staroj klavijaturi i pakujem novu klavijaturu ali mi ne ide i na kraju cu izgleda ipak da odustanem.U medjuvremenu sam evo malo sakupio dosadasnji rad na jednom mestu pa poslusajte.....
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Boban010 za ovaj koristan post: | gorangica (09.06.2016) |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
To tako treba da bude . Ne znam sta si htio da mijenjas ili sta si promijenio od klavijatura ali GW8 je sigurno odmah ispod BK-9 u Rolandovoj hijerarhiji aranzera. Ostao ti je snimak dosta tih, 'ajd ako ti nije tesko podigni ga na neki server pa mi posalji link na PP da ga masterizujem. Uradicu samo ono sto bi i ti na bini mogao da imas ako upotrijebis neki hardver leveler. Cuces kolika moze da bude razlika i sta moze da uradi samo jedan leveler od stotinak eura.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Jesi neke od ovih snimaka presnimio od ranijih snimaka ili si ih radio ponovo.
GW-8 radi bez greske,naravno tek kad se sredi onako kao sto ti to umes. Svirku necu da komentarisem,vec sam sve rekao.
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ma ko zna mozes damu das i deciju klavijaturu,odlicno zvuci ali druze moram dase ogradim znaci da neko od fabrickih farbi dotera ovako sint skoro nisam cuo,e sad ide ona druga ali sempl je sempl,ja mislim daces ti onda taj pa600 da razvalis samo tako i bas sam radoznao kako ce da zvuci to kod tebe,jos jednom svaka cast i svaka ti dala hehehehe,mora malo.
![]() |
Favoriti |
|
|