|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
|
![]() |
#1 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 03.03.2012
Mjesto: Jugoslavija!
Downloads: 522
Uploads: 9
Rekao HVALA: 71
Zahvalili mu 33 puta u 30 Postova
Instrumenti: VSTi, Korg Triton Le
Interesi: Muzika, Voznja
![]() |
![]()
Probavao sam nesto sa lupovima, i hromatiku izvede lepo, ali predzadnji ton preskoci i odsvira zadnji, takodje i bass nece da svira normalno, vec okrece jedan te isti ton ili ne odsvira celu figuru vec je nekako presvira netacno. Dal' sto je demo ili treba da se podesi, ne znam.
Послато са GT-S5360 користећи Тапаток 2
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Nije do demo verzije vec iskljucivo do programiranja style traka. Styleovi u Yamahinom formatu su citava nauka za sebe i tu moras uzeti dovoljno vremena da proucis sve do detalja. Ne postoji bukvalno nista sto nije moguce postici u jednoj style traci u Yamahinom formatu. Tu je Yamaha po pitanju mogucnosti otisla najdalje od svih ostalih proizvodjaca ali se ta materija mora veoma dobro poznavati da bi se maksimalno iskoristila. Pocevsi od CASMa jednog stylea, preko chord switchinga pa do opsega i karaktera pojedinih style traka. Za editiranje svega ovoga postoje izvanredni programi a o njima je vec pisano, kako od strane moje malenkosti, tako i od strane kolege caspera. Lako ces naci te postove, procitaj, poucni su.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | NikolayTheM (04.05.2013) |
![]() |
Favoriti |
|
|