|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Moze li mi neko napisati ko se razume, ili ko poseduje kakav je auto golf 5. nesto mi je zadnjih dana zapao za oko, mozda bih ga i uzimao, ali nemam bas nikoga ovde od poznatih ko vozi peticu pa da se raspitam malo. znaci interesuje me kakav je kao auto, jel je puno kvarljiv, sta mu najcesce riknjava, i koja mu je realna cena u odnosu na godiste. Na oko mi izgleda super, samo opet ponavljam ne bih da se zeznem, pa zato i postavljam ovo pitanje jel sigurno ima neko od kolega koji ima taj auto ili je radio na njemu nekada.
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Boki druze ja sam imao dva komada i uvijek se navozao i jos prodao..Ko god je kupio od nasih i odvukao dole kaze da je sretan kako ga sluzi.Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
![]() |
![]()
Zeljo, a kako mu se krece cena kod tebe u nemackoj, npr 2004-2005 god.?
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Nemam pojma sad druze posto nisam odavno u toku oko auta,jer sam prije 5 godina uzeo Audi i niisu me zanimale kako se vrte cijene ostalih auta a moracu jos malo i ja pocet traziti drugog audija cim istekne stari Kredit i namirim se na jos nesto bolje a to ce opet biti Audi 6 jos mozda zu to da bude disel.
Ja sam imao druze golfa 2.prije dva komada i njih sam davno prodao,zato Kazem da su bili super auta.E sad kakvi su ovi noviji ne znam tacno ali mislim isto sranje samo drugo pakovanje ![]() ![]() Dodato: I manje glava boli i ostane puniji dzep ![]() Promijenjeno od zeljko (06.05.2013 u 11:10 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
![]() |
![]()
Ma imam ja novu novcijatu KIA sportage, uzeo ju prosle godine novu iz fabrike. Nismo 10 hiljada km napravili jos s njom. Za urlaub dusu dalo
![]()
![]() |
#6 |
Donator
|
![]()
yamahapassion gledaj golfa 5 ali samo 1.9 tdi ili nekog benzinca da se navozas a od 2.0 tdi bezi jer su losa iskustva oko odrzavanja. Taj 2.0 tdi je odlican ide kao metak ali mnogo skupo odrzavanje i kratak vek exploatacije. 200 000 km pa remont motora dok 1.9 tdi uz dobro odrzavanje prelazi do 500 000km. Tako sam barem cuo.
![]()
![]() |
#7 |
Moderator
![]() |
![]()
E hvala ti Boki na informacijama, to sam i hteoda cujem iskustva, koji konkretno model valja a koji nevalja, jel ne bih da uzmem nesto lose pa da se kajem, hocu da me sluzi sad kad kupim bar 4-5 godina onako za moje potrebe.
![]() |
Favoriti |
|
|