|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 10.01.2013
Mjesto: Iza sedam gora,planina i mora
Downloads: 1123
Uploads: 4
Rekao HVALA: 260
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Interesi: Interesi
![]() |
![]()
Pojacaj u Awave i uzivaj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() Citat:
Moj Nick se ne smije zloupotrebljavati cak ni slucajno i nenamjerno, bez obzira ko je u pitanju jer tranzit deset puta mjeri a jednom sijece. Uvijek pisem konkretno bez i najmanje mogucnosti za pogresno tumacenje. Moji postovi se ne smiju naopako tumaciti jer ni ja nicije ne tumacim naopako i ne prozivam nikoga ko to nije zaista zasluzio, pa molim da mi se isti respekt ukaze koji i ja drugima ukazujem. Promijenjeno od tranzit (12.05.2013 u 02:14 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Takav postupak kao sto je kolega Milan$ opisao u klavijaturi Korg PA600 ne moze se primeniti ni na interne ni na importirane semplove.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banovan!
![]() |
![]()
To sto je kolega Milan$ napisao, nije napisao tranzit, pa nista ni priblizno tome jer PA-600 nema mogucnost bilo kakvog uvodjenja externih samplova, sto sam i nedvosmisleno napisao u svom postu kao odgovor, pa za njega, samim tim, ne dolazi u obzir nikakvo normalizovanje. Ti pomenu i moj Nick u onom svom postu koji je sporan, pa je to bio jedini razlog moje reakcije. U takvim situacijama reagujem "na prvu loptu" da ne bi doslo do zabune i moje ime se cak i samo slucajno vezalo za nekakvu dezinformaciju, inace sve ostalo je u najboljem redu.
Promijenjeno od tranzit (12.05.2013 u 02:57 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Napisao sam tvoj nick jer se tvoj post nadovezao na post kolege Milana i ja sam ga u tom kontekstu tumacio.
Dakle da ne bude zabune na koji si postupak tacno mislio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banovan!
![]() |
![]()
Na PA600 nisam mislio ni na kakav postupak jer PA600 ne uvodi externe samplove, dakle tu ne postoji "postupak", pa se ni crnom magijom to ne moze uraditi. Normalizovanje se moze obaviti iskljucivo kod tzv. sampling aranzera i to ne samo kada je Korg u pitanju vec i svih ostalih koji posjeduju sampler funkciju. Sa ovakvim osnovnim pojmovima se tranzit ne igra i ne pogadja. Procitaj jos jednom moj post u kontekstu sa svim ostalim postovima prije njega i nece biti zabune jer nisam odgovarao kolegi Milanu$ vec je post napisan kao nastavak cijele diskusije o normalizaciji samplova kod aranzera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zaludan vladika
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banovan!
![]() |
![]()
Budi bez brige, obecanje je obecanje, a toga se konsekventno uvijek drzim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
oki,izvinjenje i u moje ime,mislio sam da pa600 funkcionise na isti princip kao pa800 i pa2,pa sam zato to napisao...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banovan!
![]() |
![]()
E... posto ste se svi tako ljudski poizvinjavali, ova tema moze da posluzi za odlican primjer kako treba voditi diskusije na forumu, to jest kako, i kada dodje do sasvim bezazlenih nesporazuma, na koji nacin pravi momci rijese to u par rijeci bez uvreda, neosnovanih optuzbi, nebuloznih svadja i razglabanja. Boban10 i Milan$ su clanovi za primjer na ovom forumu, pa moja malenkost svom svojom oronulom snagom apeluje na administraciju da im se sto prije dodijeli specijalni status, kakav god on bio, jer su to i svojim dosadasnjim zalaganjem i radom odavno zasluzili. Doduse Boban je vec otisao u zaludjene kaludjere ali bih ga poslije ovoga unaprijedio bar u Protojereja. Alal vjera momci.
Promijenjeno od tranzit (12.05.2013 u 09:24 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | Boban010 (12.05.2013) |
![]() |
Favoriti |
|
|