|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.01.2011
Downloads: 1
Uploads: 1
Rekao HVALA: 9
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Nikada me nisi pred svetom
drzao za rukom nikada me nisi poljubio kako dve suze zbog nje da me dotuku kad odavno si me ubio Nikada me nisi pred svetom nazvao svojom, kad bi znao kako boli to cak i kada zbog nje pijes ja se osecam bolje valjda mi je tako sudjeno Da ne vidi ona da ne vide drugi opet pristajem na sve jos samo veceras me iskreno ljubi mozda sutra mi ne osvane...x2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 29.10.2012
Mjesto: Las Vegas, Nevada
Godina: 32
Downloads: 85
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 42 puta u 41 Postova
Instrumenti: Korg PA3X-76
Interesi: IT
![]() |
![]()
e---------D-------C-----
Nikada me nisi pred svetom D----------- drzao za rukom e---------D------C nikada me nisi poljubio a------------G--------------------- kako dve suze zbog nje da me dotuku C----------D-------e kad odavno si me ubio e---------D--------C Nikada me nisi pred svetom D------------- nazvao svojom, e---------D---------C kad bi znao kako boli to a---------G----------- cak i kada zbog nje pijes D------C-------- ja se osecam bolje C----------------H--- valjda mi je tako sudjeno ----------e Da ne vidi ona ----------D--- da ne vide drugi ----a-----------H--- opet pristajem na sve ---------e-----------------D--- jos samo veceras me iskreno ljubi ------a--------------H mozda sutra mi ne osvane... durski VELIKIM, molski malim |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|