|
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Cudi me da samo vrlo mali broj ljudi razumije strategiju Korga, a i ne samo Korga, kada se radi o njihovim instrumentima koji tek treba da se pojave na trzistu. Prvo se obavezno "pusti buva" o novom instrumentu, pa se onda saceka da "siva masa" krene sa diskusijama po forumima, zatim se kao slucajno pojave nekakve "prve" specifikacije instrumenta, pa zatim prve slike i tek poslije par mjeseci se zvanicno objavi izlazak novog instrumenta. Sve ovo ima za cilj da stvori tenziju i interesovanje kod potencijalnih kupaca jos mjesecima prije pojave instrumenta, sto vrlo pozitivno utice na kasniju prodaju jer u momentu izlaska instrumenta, svi vec znaju sve iako u sustini, niko nista ne zna. Prljava propagandna igra, do detalja proracunata. Sto se tice samog PA-900, imao sam danas "cast" da ga kratko testiram (duze bi bilo suvisno), zakljucak je stvoren i prije nego sam cuo prvi ton sa njega. Tipicni Korgov plasticni aranzer, sa uobicajeno losim soundom, losom tastaturom, poluamaterskom (ne poluprofesionalnom) izradom, sa bljutavo slatkastim izgledom i klimavim komandama. Jos jedna skupa igracka.
Promijenjeno od tranzit (28.06.2013 u 14:12 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|